Home ΚΥΠΡΟΣ Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε η Σαλαμίνα

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε η Σαλαμίνα


Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της απόψε η Νέα Σαλαμίνα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον σύλλογο της Αμμοχώστου, εκτός των γνωστών απουσιών των Κατσή και Αουρέλιο, ο Νεόφυτος Λάρκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ετοιμάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλάνα του ενόψει του παιχνιδιού.

Το δελτίο της ομάδας αναφέρει για τον αγώνα:

Η αποστολή της Νέας Σαλαμίνας είναι δύσκολη απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα η Νέα Σαλαμίνα καλείται να απαντήσει και στην πρόκληση της αρνητικής προϊστορίας, με την τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας να καταγράφεται την περίοδο 1994-95.

Εκτός από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας, στο παιχνίδι της Κυριακής απαραίτητη και η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας. Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα πρέπει να δώσουν έντονα τα ερυθρόλευκα χρώματα στη δυτική κερκίδα και να σπρώξουν με τις αθλητοπρεπείς τους εκδηλώσεις του ποδοσφαιριστές μας στην επιτυχία.