Home ΚΥΠΡΟΣ Σε τουρνουά στην Ελλάδα τρεις Πρωταθλήτριες ομάδες Grassroots

Σε τουρνουά στην Ελλάδα τρεις Πρωταθλήτριες ομάδες Grassroots

Grassroots2003team (48)


Οι Πρωταθλήτριες ομάδες των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots Χαραλαμπίδης Κρίστης 2014/2015 στις ηλικίες 2002, 2003 και 2004 θα συμμετάσχουν και φέτος σε διεθνές τουρνουά στην Ελλάδα.

Όπως είχε ανακοινωθεί από πέρσι το καλοκαίρι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε να επιβραβεύσει τις Πρωταθλήτριες ομάδες των ηλικιών αυτών με συμμετοχή σε τουρνουά στο εξωτερικό.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος της μετάβασης των ομάδων στο εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση των φετινών Πρωταθλημάτων Grassroots, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας (2002), η ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας (2003) και η Ιδιωτική Ακαδημία από Λάρνακα η NUOVO CALCIO (2004) είναι οι ομάδες οι οποίες θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά.

Το τουρνουά το ΒΕΡΜΙΟ CUP 2015 θα διεξαχθεί στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας και σε αυτό θα συμμετάσχουν πέραν των δικών μας ομάδων, ομάδες από την Ελλάδα και τη Σερβία.

Οι αποστολές των ομάδων μας θα αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη τη Πέμπτη 25 Ιουνίου το μεσημέρι ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τη Κυριακή 28 Ιουνίου το απόγευμα.

Ο ελάχιστος αριθμός αγώνων που θα δώσει η κάθε ομάδα στο τουρνουά είναι τέσσερις. Και οι τρεις Κυπριακές ομάδες θα δώσουν 12 αγώνες μίνιμουμ με προοπτική ο αριθμός των αγώνων και των 3 ομάδων μας να φτάσει στον αριθμό 18.