Home ΚΥΠΡΟΣ Το Σάββατο αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Το Σάββατο αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

ethnikikyprou (2)


Με προπόνηση το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουνίου στο ΓΣΠ αρχίζει την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανδόρα στις 12 Ιουνίου.

Η προπόνηση θα γίνει στις εννέα το πρωί ενώ θα ακολουθήσει άλλη μια πρωινή προπόνηση την Κυριακή, πριν την αναχώρηση της αποστολής για το εξωτερικό.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.

Να σημειωθεί πως από τις δυο προπονήσεις στην Κύπρο θα απουσιάζουν ο Δημήτρης Χριστοφή αφού στις 7 Ιουνίου η ομάδα του Σιόν αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελβετίας και ο Ντόσσα Τζούνιορ, επίσης λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα του στην Πολωνία.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Εθνική μας θα μεταβεί για προπονήσεις στη Βαρκελώνη από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και από τη Βαρκελώνη, θα μεταβεί οδικώς στην Ανδόρα την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 21:45 (ΡΙΚ) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2016.

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπου Χριστοδούλου για τον αγώνα με την Ανδόρα βρίσκονται οι ακόλουθοι 23 ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Τζέισον Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Ηλίας Χαραλάμπους, Μάριος Αντωνιάδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης , Γρηγόρης Κάστανος, Βίνσεντ Λαμπάν, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Κολοκούδιας και Ονησίφορος Ρουσιάς.