Home ΚΥΠΡΟΣ Η γραπτή επιστολή του Χαράλαμπου Μανώλη

Η γραπτή επιστολή του Χαράλαμπου Μανώλη

manoli


Ο Χαράλαμπος Μανώλη τοποθετήθηκε με γραπτή επιστολή για τις εκλογές της ΚΟΠ, μετά την λήξη υποβολής υποψηφιοτήτων. Ο ίδιος είχε θέσει των εαυτό του στη διάθεση των σωματείων, όμως δεν έλαβε τη στήριξη τουλάχιστον τεσσάρων από αυτά που προνοεί το καταστατικό της ομοσπονδίας. Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι,

Σήμερα έχει λήξει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΚΟΠ. Η δική μου πρόθεση για υποβολή υποψηφιότητας, δεν έτυχε της απαιτουμένης στήριξης που προνοείται από το Καταστατικό, παρ’ όλες τις προσπάθειες που κατεβληθήσαν σε προσωπικό αλλά και Σωματειακό επίπεδο, με Προέδρους αλλά και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων.

Φαίνεται ότι τα Σωματεία για τους δικούς τους λόγους, επέλεξαν την πεπατημένη, παρά να δώσουν την ευκαιρία σε μια νέα προοπτική, πράγμα που κατανοώ και σέβομαι.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον κύριο Κουτσοκούμνη για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΚΟΠ και ευελπιστώ ότι θα υιοθετήσει μέρος του προγράμματος μου, που ο ίδιος θα θεωρήσει ότι θα βοηθήσει στην καλυτέρευση της λειτουργίας της Ομοσπονδίας, αλλά και στην οικονομική ανακούφιση των μικρότερων Σωματείων.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Ανόρθωσης καθώς και αυτούς που στήριξαν την υποψηφιότητα μου. Τελευταίο αλλά όχι έσχατο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε.

Εύχομαι σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια και κάθε επιτυχία σε όλες τις Κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σας ευχαριστώ,
Χαράλαμπος Μανώλη».