Home ΚΥΠΡΟΣ Κόντρα στη Σαξάν σήμερα ο Απόλλωνας

Κόντρα στη Σαξάν σήμερα ο Απόλλωνας

SAK_9633


Απέναντι στην FC Saxan κάνει πρεμιέρα στο Γιουρόπα Λιγκ ο Απόλλωνας.

Στόχος της ομάδας της Λεμεσού είναι να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την πρόκριση.

Η αποστολή του Απόλλωνα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας Κισινάου όπου θα αντιμετωπίσει η ώρα 20.00 την πρωτοεμφανιζόμενη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση FC Saxan, στο Stadionul Zimbru, χωρητικότητας 10,401 θεατών.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα χθες το απόγευμα προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Καζακστανός Denis Izmailov με βοηθούς τους συμπατριώτες του Yevgeniy Belskiy και Anatoliy Khodin.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σλοβάκος Dušan Krchnak και παρατηρητής αγώνα ο Γεωργιανός Dimitri Bokeria.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλλος».

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν ξέρουμε πολλά για την αντίπαλό μας. Δεν τους ξέρουμε, δεν μας ξέρουν Περισσότερο ξέρουμε τι είχαν πέρσι, όμως άλλαξαν και προπονητή και παίκτες. Θα βασιστούμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε προβλήματα. Πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. . Θα πρέπει να καταβάλουμε προσπάθεια για να μην δεχθούμε γκολ. Αν το 0-0 θα είναι καλό αποτέλεσμα, θα σας το πω μετά το ματς», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Πέρδρο Εμάνουελ.