Home ΚΥΠΡΟΣ Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη για Σούπερ Καπ

Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη για Σούπερ Καπ

SAKI4905


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Super Cup που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ μεταξύ των ομάδων του Αποέλ και της ΑΕΛ.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζίδης ξεκίνησε την ομιλία του συγχαίροντας τις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στον αγώνα ως αποτέλεσμα της καλής πορείας τους στην προηγούμενη χρονιά και ακολούθως αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα από οργανωτικής πλευράς.

Ο προπονητής του Αποέλ κ. Ντομίνγκος Πασιέντσια ανέφερε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα διεκδικήσω αυτό το τρόπαιο. Είναι ένα παιχνίδι που είναι μέρος των στόχων του Αποέλ. Είναι ο τρίτος τίτλος της χρονιάς και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πάνω από όλα να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος. Όταν ήρθα εδώ το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα ήταν το παιχνίδι Αποέλ – ΑΕΛ και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ο Προπονητής της ΑΕΛ κ. Χριστάκης Χριστοφόρου μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ το Αποέλ για την πρόκριση του στην Ευρώπη και να του ευχηθώ ολόψυχα να προχωρήσει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κερδίσουμε τον αγώνα και το τρόπαιο».

Ο αρχηγός του Αποέλ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης τόνισε:

«Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικά και κρίνουν τίτλους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές με τη συμπεριφορά μας θα πρέπει να βοηθήσουμε να γίνει ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας. Να ευχηθώ να γίνει ένας καλός αγώνας και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Ο αρχηγός της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου ανέφερε:
«Με τη σειρά μου να συγχαρώ το Αποέλ για τις επιτυχίες του στην Ευρώπη και εύχομαι να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι της Τετάρτης θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι ποδόσφαιρο».

πηγή: CFA