Home ΚΥΠΡΟΣ Διατέθηκαν 72045 εισιτήρια σε πέντε αγώνες

Διατέθηκαν 72045 εισιτήρια σε πέντε αγώνες

cyprus-bosnia (1)


Η μεγαλύτερη επιτυχία της Εθνικής ομάδας της Κύπρου στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε με τον αγώνα της απέναντι στην Βοσνία / Ερζεγοβίνη ήταν ότι κατάφερε να κάνει τους Κύπριους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο, στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας.

Το καλό ξεκίνημα της ομάδας μας απέναντι στην Βοσνία / Ερζεγοβίνη η οποία ξεκίνησε την διοργάνωση ως ένα από τα φαβορί του ομίλου για την πρόκριση βοήθησε στην προσπάθεια για να αποκτήσει η Εθνική το δικό της κοινό.

Σε συνδυασμό με την προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα σε όλα τα παιγνίδια, γεγονός που εκτιμήθηκε από τον κόσμο, ήταν και τα κίνητρα που έδωσε στον κόσμο η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με το οικογενειακό πακέτο και το φθηνό εισιτήριο.

Τα κίνητρα αυτά, προσέλκυσαν πολλές οικογένειες στο γήπεδο δημιουργώντας πραγματικούς φιλάθλους της Εθνικής ομάδας κάνοντας πράξη το σύνθημα «Είμαστε όλοι Εθνική».

Επίσης, για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση διατέθηκαν ηλεκτρονικά εισιτήρια (on line), κάτι που διευκόλυνε χιλιάδες φιλάθλους να εξασφαλίσουν χωρίς οποιαδήποτε ταλαιπωρία το εισιτήριο τους.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην on line αγορά εισιτηρίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία στους τρείς αγώνες που εφαρμόστηκε με Ουαλία, Βέλγιο και Βοσνία / Ερζεγοβίνη αφού όλες οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως για τον χθεσινό αγώνα, διατέθηκαν 7400 εισιτήρια on line.
Είναι η πρώτη διοργάνωση στην σύγχρονη εποχή στην οποία το κυπριακό κοινό πήγε στο γήπεδο όχι γιατί ήθελε να δει πρωτοκλασάτους παίκτες των αντιπάλων μας, αλλά να στηρίξει τους δικούς μας διεθνείς.
Έγινε μία σύνδεση ανάμεσα στο κοινό και την Εθνική ομάδα και αναμφίβολα αυτό θα βοηθήσει στη συνέχεια να έρθουν και μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες με μεγάλο κίνητρο για τους διεθνείς μας να ικανοποιήσουν το κοινό που τους στηρίζει.

Η ΚΟΠ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στο κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να αγκαλιάσει την Εθνική.

Ζήσαμε όλοι μαζί συγκινητικές στιγμές με γεμάτες τις κερκίδες και τον κόσμο να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα συνεχίσει τις προσπάθειες για στήριξη της Εθνικής ομάδας παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δημιουργήσει τις συνθήκες και τα κίνητρα ώστε να γίνει βίωμα σε ολόκληρη την κοινωνία της Κύπρου πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΗ.

Η συνολική προσπάθεια στην προκριματική φάση του EURO 2016 μας απέδειξε ότι η Εθνική αξίζει την στήριξη και το χειροκρότημα μας.

Το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, παρά την απογοήτευση για την ήττα, στέλνει με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα πως ο κόσμος ήρθε στην Εθνική για να μείνει.

Στα πέντε εντός έδρας παιγνίδια της Εθνικής μας διατέθηκαν συνολικά 72.045 εισιτήρια, αριθμός εντυπωσιακά μεγάλος για τα δεδομένα της Κύπρου και που αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του κόσμου στο πλευρό της Εθνικής.

Ανά αγώνα διατέθηκαν ως ακολούθως:

ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ 19.000
ΚΥΠΡΟΣ-ΑΝΔΟΡΑ 8.500
ΚΥΠΡΟΣ –ΟΥΑΛΙΑ 14.992
ΚΥΠΡΟΣ-ΒΕΛΓΙΟ 11.866
ΚΥΠΡΟΣ-ΒΟΣΝΙΑ 17.687