Home ΚΥΠΡΟΣ Η απάντηση της Ανόρθωσης περί κόκκινου φακέλου

Η απάντηση της Ανόρθωσης περί κόκκινου φακέλου

ano-elpis


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης απάντησε στα δημοσιεύματα περί κόκκινου φακέλου και έντονης στοιχιματικής δραστηριότητας στον αγώνα του Κυπέλλου. Η ανακοίνωση από την ομάδα της Αμμοχώστου:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμεί να τοποθετηθεί επί των δημοσιευμάτων που αφορούν τον αγώνα Ανόρθωσις – Ελπίδα για το Κύπελλο Κύπρου Κόκα-Κόλα.

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, λανθασμένα αναφέρονται σε «κόκκινο φάκελο», αφού τέτοια διαβάθμιση βασισμένη στη στοιχηματική δραστηριότητα έπαψε να υφίσταται. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ουδεμία σχέση ή και γνώση έχει για τη στοιχηματική δραστηριότητα του συγκεκριμένου αγώνα και όλων των αγώνων της γενικότερα, αφού ήμαστε και παραμένουμε προσηλωμένοι μόνο σε αγωνιστικά θέματα.

Αναγνωρίζουμε και επικροτούμε την ανάγκη να υπάρξει όχι μόνο ενδελεχής έρευνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για το σύνολο των διοργανώσεων μας, που πλειστάκις έχουμε αναφέρει ότι επιθυμούμε να αποφασίζονται μόνο εντός αγωνιστικού χώρου.

Η Ανόρθωσις πρεσβεύει και θα συνεχίσει να πρεσβεύει το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι. Μας ξενίζουν οι συγκεκριμένες διαρροές και προειδοποιούμε ότι δεν θα μείνουμε αδρανείς στην προσπάθεια του οποιουδήποτε να πλήξει τον Σύλλογό μας».