Home SPORTS NEWS Το.. όνειρο του Σέρχιο Ράμος, άργησε 10 χρόνια

Το.. όνειρο του Σέρχιο Ράμος, άργησε 10 χρόνια

ramos


Δέκα χρόνια μετά τη μετακίνησή του από τη Σεβίλλη στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Ράμος θα παίξει για πρώτη φορά ως αρχηγός της «βασίλισσας» στο clasico του Σαββάτου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο και βάζοντας αναβολή στη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να καταφέρει να παίξει στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός αμυντικός, στα 29 του, δείχνει πλέον γιατί είναι η προφανής επιλογή για το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Με το πάθος, τη σωστή καθοδήγηση στην ομάδα και την εμπειρία του, λίγοι μπορούν να τον κοντράρουν (για την ακρίβεια ο Κριστιάνο και ίσως ο Κρος, αν και ακόμα είναι “νέος” στη Ρεάλ) για την αρχηγία.

Με καθημερινή σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο, παρά τους πόνους που αισθάνεται στον ώμο, ο Σέρχιο Ράμος δεν το συζητάει να μην παίξει στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου και θα είναι το πρώτο του clasico, στο οποίο θα μπει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας το περιβραχιόνιο στο μπράτσο μπροστά στο κατάμεστο και με… πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Όσο κι αν το καλοκαίρι που πέρασε, εξελίχθηκε σε θρίλερ η υπόθεση της παραμονής του στη Ρεάλ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταθέτει προτάσεις αλλά να απορρίπτονται και τον Πέρεθ να καταφέρνει ν’ αντιστρέψει το κλίμα με τον Ισπανό αμυντικό, όλα δείχνουν να έχουν μπει σε πολύ διαφορετικό… αυλάκι πλέον για τον ποδοσφαιριστή στη Μαδρίτη.

Σε αυτά τα δέκα χρόνια, λοιπόν, κατά τα οποία δίνει το «παρών» στο μεγάλο clasico της Ισπανίας, έχει σκοράρει τρεις φορές.

Για πρώτη φορά το έκανε τη σεζόν 2006-2007 σε ισόπαλη αναμέτρηση (3-3) στη Βαρκελώνη, έπειτα ήρθε γκολ το οποίο δεν το χάρηκε καθόλου την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, όταν οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στο εκπληκτικό 6-2, ενώ το τελευταίο γκολ του Ράμος στο ντέρμπι ήρθε τη σεζόν 2012-2013, χαρίζοντας νίκη με σκορ 2-1!

Δείτε τα βίντεο με τα γκολ του:

Πηγή: Gazzetta.gr