Home ΚΥΠΡΟΣ Το σκηνικό στη Β’ Κατηγορία

Το σκηνικό στη Β’ Κατηγορία

Thoi


Με τις αναμετρήσεις της δέκατης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα η δράση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ο απολογισμός των αγώνων του Σαββάτου κατέγραψε δεκαέξι συνολικά τέρματα και οι πρώτες πέντε ομάδες της κατάταξης προχώρησαν νικηφόρα.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο αγώνας στη Λακατάμια που έληξε με 2-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Το ΘΟΪ Λακατάμιας με γκολ του Χατζηπαντελίδη στο 43′ προηγήθηκε με 1-0 και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Σταμάτη Πάντο. Το 2-1 υπέρ της Καρμιώτισσας διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ομπάρα που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι.

Στην Αθηαίνου ο Οθέλλος με γκολ του Πέτροβιτς στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου νίκησε με 1-0 την ΠΑΕΕΚ και διέκοψε το εντυπωσιακό της σερί.

Η ΑΕΖ με τέρματα που πέτυχαν οι Ταξιάρχης και Παπαθανασίου κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τον ουραγό Διγενή Ορόκλινης.

Στο Μακάρειο Στάδιο ο Ολυμπιακός νίκησε την Ομόνοια Αραδίππου με 4-1. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μασίνουα (25′, 70′), Σοάρες (45′) και Σεράνο (89′) και για την Ομόνοια στο 32′ με πέναλτι ο Βισέντε.

Στην Παρεκκλησιά η Αναγέννηση Δερύνειας νίκησε με 2-1 την τοπική Ένωση Νέων. Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 50′ με τον Ανδρέα Κυπριανού και η τοπική ομάδα ισοφάρισε με πέναλτι του Κακογιάννη στο 65′. Οι φιλοξενούμενοι στο 78′ πήραν προβάδισμα με τον Γουέσλεμ.

Η δέκατη αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση της Ελπίδας Ξυλοφάγου με την ΕΝΑΔ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015
ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ 1-1 ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 1-2 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 1-2 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ 0-2 ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ
ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ 1-0 ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 4-1 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015
ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ 14:30 ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ