Home ΚΥΠΡΟΣ Βετεράνοι κατά ουσιών

Βετεράνοι κατά ουσιών

IMG_1743


Την διοργάνωση του 12ου ποδοσφαιρικού τουρνουά παλαίμαχων ΟΠΑΠ ομίλου Λευκωσίας ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο ποδοσφαιρικός όμιλος παλαίμαχων Λευκωσίας. Το τουρνουά θα γίνει την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 15:30 στο ΓΣΠ, με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων παλαιμάχων.

Του Αποέλ, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του Ολυμπιακού Λευκωσίας και του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του, ο πρόεδρος του ομίλου, Πέπης Ιάκωβου, βασικός στόχος των παλαίμαχων είναι ότι παράλληλα με το θέαμα να στείλουν τα εξής μηνύματα:
«Όχι στα Ναρκωτικά – Ναι στην ζωή – Όχι στα Ναρκωτικά – Ναι στον Αθλητισμό».

Στην συνέντευξη τύπου απηύθυναν χαιρετισμό ο Μιχάλης Λακαταμίτης (διοικητικός λειτουργός του νοσοκομείου Λευκωσίας), ο αντιδήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Χαραλάμπους, ο οποίος έθεσε υπό την προστασία του το τουρνουά και η κ. Χρύσω Αργυρού, πρόεδρος του αντιναρκωτικού Κύπρου.

Ταυτόχρονα έγινε και η κλήρωση των αγώνων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και το Αποέλ τον σύνδεσμο διαιτητών.

Οι δύο ημιτελικοί θα είναι διάρκειας 30 λεπτών και αν δεν υπάρξει νικητής τότε θα πάνε στην διαδικασία των πέναλτι.
Ευχαριστίες εκφράστηκαν στον μεγάλο χορηγό του ομίλου, ΟΠΑΠ Κύπρου. Τον επίσημο χορηγό, την εταιρία Carlsberg και στους υπόλοιπους χορηγούς.

Ευχαριστίες εκφράστηκαν και προς το Νίκο Χαραλάμπους για την παραχώρηση της αίθουσας όπου έγινε η δημοσιογραφική διάσκεψη.

πηγη: 24sports.com.cy