Home ΚΥΠΡΟΣ Στους “16” του Κυπέλλου η ΑΕΛ, προκρίθηκε με νίκη 2-1 επί της...

Στους “16” του Κυπέλλου η ΑΕΛ, προκρίθηκε με νίκη 2-1 επί της Αλκής

alki-ael


Στους “16” του Κυπέλλου Κυπέλλου Coca-Cola προκρίθηκε η ΑΕΛ, που κέρδισε την Αλκή Ορίκλινης με 2-1, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Στάδιο “Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή”. Η Λεμεσιανή ομάδα άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρουμπαρένα στο 30′ και η Αλκή ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αβραάμ ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Το γκολ της νίκης για την ΑΕΛ πέτυχε ο Γεωργιάδης στο 80ο λεπτό.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Θυμίζουμε πως ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου άρχισε την περασμένη Τετάρτη και την πρόκριση τους εξασφάλισαν η Καρμιώτισσα, ο Άρης, η ΑΕΖ, η ΑΕΚ Λάρνακας, η Δόξα Κατωκοπιάς και η Ανόρθωση.

Πλέον εκκρεμούν άλλοι δύο για να ολοκληρωθεί η 16άδα της δεύτερης φάσης. Στις 23 Νοεμβρίου η Πάφος θα αναμετρηθεί με την Αναγέννηση Δερύνειας και στις 30 Νοεμβρίου η Νέα Σαλαμίνα θα αγωνιστεί με την ΠΑΕΕΚ.

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν ο κάτοχος του τροπαίου Απόλλωνας, η φιναλίστ του περσινού τελικού ΟΜΟΝΟΙΑ, το Αποέλ ως ομάδα fair play, όπως επίσης ο Εθνικός Άσσιας, ο Εθνικός Άχνας, ο Ολυμπιακός και ο ΑΣΙΛ Λύσης μετά από κλήρωση.