Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Μετά τα χθεσινά επεισόδια, έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης

Μετά τα χθεσινά επεισόδια, έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης


Έκτακτη σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 08:30 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας μετά τα χθεσινά (26/03) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». 

Λίγο πριν τις 08:30 κατέφτασε στο Υπουργείο και ο Αρχηγός Αστυνομίας, ο οποίος θα κληθεί να παρουσιάσει στην Υπουργό το επιχειρησιακό πλάνο της Δύναμης, αλλά και να ανασκοπήσει με την πολιτική προϊστάμενο της Δύναμης λύσεις για αποτροπή των φαινομένων χουλιγκανισμού.

Ο κ. Λετυμπιώτης είπε ότι ο στόχος της σύσκεψης είναι να καταρτιστεί ένα πλάνο δράσης. Πρέπει, πρόσθεσε, να γίνει και στον τόπο μας ο διαχωρισμός του φιλάθλου από τον χούλιγκαν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και των σωματείων και των οργανωμένων φιλάθλων, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να κινδυνεύει ο οποιοσδήποτε συμπολίτης μας που θέλει να παρακολουθήσει έναν αγώνα. Σημειώνοντας πως όταν ολοκληρωθεί η σύσκεψη θα ληφθούν αποφάσεις.

Για την υπόθεση έχουν προκύψει μέχρι στιγμής δυο συλλήψεις, εκ των οποίων η μια αφορά τα επεισόδια και η άλλη ναρκωτικά. Ενώ τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας.