Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ανταμοιβή για ένα κλέφτη ονείρων

Λίμπερο: Ανταμοιβή για ένα κλέφτη ονείρων

Alexander Tudor


Γράφει ο Λίμπερο

Όσοι παρακολουθούν την στήλη θα γνωρίζουν πολύ καλά πως το μυαλό μου είναι στις κρίσιμες εξελίξεις που έρχονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος λόγω της εκλογικής γενικής συνέλευσης. Πραγματικά ελπίζω πως αυτή τη φορά θα φανούμε όλοι αντάξιοι των περιστάσεων και θα κάνουμε τις σωστές επιλογές για το καλό του Σωματείου. Περισσότερα θα διαβάσετε στον χθεσινό Λίμπερο.

Με αμείωτο ενδιαφέρον

Προγραμματισμού συνέχεια στο τριφύλλι και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό οι εξελίξεις τρέχουν σε πολλές κατευθύνσεις. Απομένουν αρκετές εκκρεμότητες για την συμπλήρωση του ρόστερ, όμως όπως διαφάνηκε από το ξεκίνημα δεν υπάρχει  βιασύνη. Σύντομα πάντως αναμένω πως θα κλείσουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και θα επανέρθει η ηρεμία σε όλους μας.

Ανταμοιβή για ένα κλέφτη ονείρων

Αφού ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των Κύπριων αξιωματούχων, τώρα είναι Βασιλιάς και μέλος του διαιτητικού τιμ της Ρουμανίας στο EURO που διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας. Όταν δίνεις, παίρνεις και ο σφαγέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τούντορ πήρε φαίνεται τις κατάλληλες βοήθειες εκεί που τις χρειάστηκε.

6 ή 12 βαθμοί στη ζυγαριά

Με χαρά ανακοίνωσε την παρουσία της ΑΕΖ Ζακακίου στο Δασάκι για τη νέα περίοδο ο Εθνικός. Με τα απλά μαθηματικά στο μυαλό μου, 6 βαθμοί στο ταμείο της Άχνας ή και 12 αν χρειαστεί. Πάλι καλά πάντως που δεν έστειλαν τους Ζακατζιώτες στον Λίβανο για τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Ούτε ιερό ούτε όσιο

Κόντρα στην φιλοσοφία της UEFA για τις μικρές ηλικίες και την ΜΗ προβολή του πρωταθλητισμού στις ακαδημίες, οι κυπριακές εφημερίδες πήραν γραμμή από τον αιώνιο και παρουσίασαν τις επιτυχίες των μικρών τους σε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. Ούτε ιερό, ούτε όσιο.