Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η μάνα όλων μας

Λίμπερο: Η μάνα όλων μας

omonoia - alkh 1980


Γράφει ο Λίμπερο

Μόλις χθες αναφερόμουν στον προγραμματισμό που τρέχει κανονικά και πως είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις. Σήμερα ανακοινώθηκε ο προπονητής και όλα θα πάρουν σιγά σιγά το δρόμο τους, για να στελεχωθεί η ομάδα κατάλληλα.

Που βρισκόμαστε;

Ξεκαθάρισμα ρόστερ έγινε, να μιληθούν όσοι συνεχίζουν έγινε και αυτό, επαφές με αυτούς που τα συμβόλαια τελειώνουν έγιναν, επαφές με μεταγραφικούς στόχους επίσης. Σήμερα ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής και μπαίνουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό των μεταγραφών.

Να ανεβάσουν την ποιότητα

Κακά τα ψέματα τα τελευταία χρόνια με τα οικονομικά προβλήματα κάναμε πολλές «εκπτώσεις» στην ποιότητα μας σε όλους τους τομείς. Ξεκινώντας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν το κύριο μέλημα πρέπει να είναι η ποιότητα. Οι προσθήκες να είναι μελετημένες με προοπτική να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που πρέπει, εκεί που την θέλει ο κόσμος της.

Παράλληλα

Το ρόστερ δεν θα συμπληρωθεί από τον Ιούνη αυτό είναι δεδομένο. Αυτό εκφράστηκε και δια στόματος Νίκου Νταμπίζα. Η ομάδα πρέπει να είναι σε σημαντικό βαθμό έτοιμη πριν το πρώτο ευρωπαϊκό αλλά είναι αδύνατο να είναι απόλυτα έτοιμο και συμπληρωμένο το ρόστερ. Ας δουλέψουμε παράλληλα σε αυτά, τρέχοντας τόσο την προετοιμασία για τα πρώτα ευρωπαϊκά όμως και την προσεκτική ενίσχυση του ρόστερ για να βγει η χρονιά με δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ.

Χρόνια πολλά ΟΜΟΝΟΙΑ

Μέρα που είναι θα μπορούσαμε να μιλάμε μόνο για αυτό. Για την μεγαλύτερη στιγμή της δικής μας ιστορίας, για την ημέρα που άλλαξε τις ζωές τόσων χιλιάδων ανθρώπων. Η αντίσταση, η επανάσταση, η νίκη. Σαν σήμερα ιδρύεται η ενδοξότερη ομάδα της χώρας, η βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ, η μάνα όλων μας. Χρόνια πολλά αγάπη μας.