Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Τα θετικά σχόλια και η πρώτη γεύση

Λίμπερο: Τα θετικά σχόλια και η πρώτη γεύση

proponisi-babants-erevan-armenia (33)


Γράφει ο Λίμπερο

30 Ιουνίου 2016 και από σήμερα αρχίζει επίσημα για εμάς η νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο «Λίμπερο» θεωρεί πως πρώτος στόχος για φέτος πρέπει να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πορεία που θα επαναφέρει την περηφάνια στον λαό της και τον τρόμο στους αντιπάλους της.

Πρώτη γεύση
Ο μεγάλος πράσινος λαός θα πάρει μια πρώτη γεύση από την ΟΜΟΝΟΙΑ που κτίζει το δίδυμο Νταμπίζα-Κάρβερ. Προέχει ασφαλώς η εξασφάλιση θετικού αποτελέσματος καθώς μιλάμε για διπλή ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Το γκολ
Δεν χρειάζεται να αναλύσω ιδιαίτερα την ανάγκη επίτευξης τέρματος εκτός έδρας. Σιέρινταν και Ντέρμπισαϊαρ κατά κύριο λόγο θα επωμιστούν αυτή την ευθύνη.

Παρουσίαση εμφανίσεων
Με την επιστροφή στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Το θέμα πήρε αναβολή λόγω του πιεσμένου προγράμματος, αν και απόψε αναμένεται να δούμε την λευκή εμφάνιση.

Θετικά σχόλια
Επικροτήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο η κίνηση της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων. Μάλιστα η ΘΥΡΑ 9 ανάφερε σε σχετικό δημοσίευμα πως αυτή τη στάση περιμένει από την διοίκηση του Σωματείου. Αναφορά έγινε και στα μέσα ενημέρωσης της Αρμενίας που αποδίδουν σεβασμό στην κίνηση της ομάδα μας.

Καλή αρχή τριφυλλάρα
Χωρίς πολλά πολλά, η στήλη εύχεται στην ομάδα να έχει το ξεκίνημα που πρέπει στην νέα χρονιά, φέρνοντας πίσω στην Κύπρο την νίκη και το αποτέλεσμα εκείνο που θα της διασφαλίσει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

ΥΓ: Χρονιά χωρίς πρωτάθλημα ΔΕΝ είναι επιτυχημένη