Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Άδικα χωρίς τον κόσμο της στην πρεμιέρα

Λίμπερο: Άδικα χωρίς τον κόσμο της στην πρεμιέρα

Γράφει ο Λίμπερο
Μετά από μία μικρή καλοκαιρινή παύση, μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Πλέον η προσοχή στρέφεται εκεί, στο θετικό ξεκίνημα που θα δώσει το έναυσμα για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.


Η άδικη ποινή του «κεκλεισμένων»
Πρώτο παιχνίδι, κόντρα στον Ερμή σε ένα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι στο ΓΣΠ. Η εικόνα του σταδίου δεν θα θυμίζει σε τίποτα πρεμιέρα πρωταθλήματος και να υπενθυμίσουμε σε εκείνους που έχουν κοντή μνήμη, πως όλο αυτό γίνεται υπερβολικά άδικα σε βάρος του πράσινου λαού.

Σε ένα τελικό κυπέλλου που θα μπορούσε να μην ολοκληρωθεί εξαιτίας των οπαδών του Απόλλωνα, που με την λήξη του προχώρησαν σε βρόμικη και άνανδρη επίθεση με φωτοβολίδες και πέτρες στην κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την πληρώνει μαζί τους και η δική μας ομάδα, ο δικός μας κόσμος γιατί τόλμησαν μερικοί Ομονοιάτες να μπουν στο γήπεδο και να προστατεύσουν τον κόσμο μας.

Για αυτό το λόγο η ομάδα μας δεν μπορεί να έχει σύσσωμο τον κόσμο της στην πρεμιέρα. Παρά την ποινή όμως, στο γήπεδο έχουν δικαίωμα να βρεθούν συνταξιούχοι (άντρες και γυναίκες πάνω των 65 ετών) και μικρά παιδιά συνοδευόμενα από τις μητέρες τους. Δικαίωμα εισόδου επίσης στα άτομα με τροχοκάθισμα.

Να ξεκινήσει νικηφόρα
Αυτή η χρονιά πρέπει να ξεκινήσει νικηφόρα. Δεν είναι αμελητέος κανένας αντίπαλος, πόσο μάλλον στην πρεμιέρα και ειδικά αν υπολογίσουμε τον τρόπο που αγωνίζονται αυτές οι ομάδες απέναντι μας. Όπως και να έχει όμως, φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει πολλά τεστ. Μερικά από αυτά αφορούν την αγωνιστική της συνέπεια, την επιστροφή στην πρωταγωνιστική πορεία και την επίδειξη δύναμης μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Τιμητική Ασίς
Τα είπαμε σε αυτήν εδώ τη στήλη σε πιο παλιό άρθρο για την ποδοσφαιρική ευφυΐα Νούνο Ασίς, θα τα πούμε και αργότερα. Ή τιμητική του «μάγου» ορίστηκε για τις 31 του Αυγούστου και δεν έχουμε παρά να την στηρίξουμε, αποχαιρετώντας από τα γήπεδα όπως του αξίζει, ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Εκκρεμούν κινήσεις
Άλλες δύο βδομάδες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ακόμη εκκρεμούν κάποιες κινήσεις. Είναι λογικό λοιπόν να συζητούνται σε τόσο μεγάλο βαθμό τα μεταγραφικά όμως οι επόμενες ημέρες αναγκαστικά θα δώσουν ειδήσεις. Έτσι θα μπορούμε να ασχοληθούμε συγκεκριμένα με αυτές.