Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Από τώρα μόνο πράξεις

Λίμπερο: Από τώρα μόνο πράξεις

Γράφει ο Λίμπερο
Παρασκευή με ιδιαιτερότητες η σημερινή καθώς για τον κάθε ποδοσφαιρόφιλο στην Κύπρο η σημερινή, είναι παραμονή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και για τους Ομονοιάτες ειδικά, η αναμονή είναι μεγαλύτερη αφού ξεκινάμε με την ελπίδα πως φέτος η χρονιά θα είναι αλλιώς.


Προοπτικές για να είναι αλλιώς
Την πιο πάνω ελπίδα την ακούει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εδώ και μερικά χρόνια, όμως νωρίς στο πρωτάθλημα αναγκάζεται να αναθεωρήσει. Λογικό είναι να έχει τις επιφυλάξεις του, όπως έχει και ο γραφών. Φέτος όμως αντικειμενικά κάποια πράγματα λειτούργησαν αλλιώς.

Η πρώτη χρονιά με Τ.Δ
Καταρχήν για πρώτη φορά στην ιστορία του Σωματείου ο προγραμματισμός έγινε από Τεχνικό Διευθυντή. Έχει εμπλουτιστεί με επαγγελματίες σε διάφορα πόστα το Τεχνικό Επιτελείο και όσοι απαρτίζουν το προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας, ενώ οι βάσεις ξεκίνησαν να μπαίνουν και στην όλη φιλοσοφία των προπονήσεων και της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πρεμιέρα με Ερμή
Χωρίς πολλά λόγια, πρώτος αντίπαλος η ομάδα του Ερμή Αραδίππου. Μια εντελώς καινούργια ομάδα, με πολλές προσθαφαιρέσεις που αποτελεί για την ώρα γρίφο.  Η δική μας ομάδα ξεκινώντας πολύ πιο νωρίς την προετοιμασίας της, έχει δώσει πολλά φιλικά και τέσσερα επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη, αναμένεται σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά και από τα δικά της πόδια εξαρτάται το αυριανό παιχνίδι.

Λίγος κόσμος
Αλλιώτικη η πρεμιέρα χωρίς την παρουσία του κόσμου, αν και δικαίωμα για να βρεθούν στο γήπεδο έχουν κάποιοι φίλοι της ομάδας (διαβάστε εδώ). Αυτή η ιδιαιτερότητα είναι σημαντική, αφαιρεί δυναμική από την γηπεδούχο ομάδα, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η λαοφιλέστερη αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να το ξεπεράσουμε με εμφατική νίκη. Οι προοπτικές για να συμβεί αυτό αναλύθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, δεν χρειάζεται να τις αναφέρω ξανά. Σημασία έχει να περάσουμε αύριο από τα λόγια στις πράξεις.

Μήνυμα της χρονιάς:
Η νέα χρονιά ξεκινάει επίσημα αύριο. Από αύριο μόνο πράξεις θέλουμε να βλέπουμε. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζει και αναπνέει για αυτή την ομάδα. Έχει δεχτεί αμέτρητες πίκρες, απογοητεύσεις και η ψυχολογία του έχει διαλυθεί από απανωτά κτυπήματα εντός και εκτός του οικοδομήματος. Ευθύνες και κριτική αναλογούν σε πολλούς, όμως πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι πως ο κόσμος κουράστηκε να ζει μέσα σε αυτό τον φαύλο κύκλο της μιζέριας. Θέλει να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την έμαθε, όπως αρμόζει στην Ιστορία της. Πρώτη, νικήτρια και βασίλισσα.