Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Δεν ανεβάζεις επίπεδο μόνο με τις μεταγραφές

Λίμπερο: Δεν ανεβάζεις επίπεδο μόνο με τις μεταγραφές

Γράφει ο Λίμπερο


Προχωράει βάση προγράμματος ο σχεδιασμός Νταμπίζα. Δεν φαίνεται να υπάρχει πίεση ούτε και ανησυχία για την εξέλιξη των μεταγραφικών. Επειδή όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πετύχει να γυρίσει σελίδα μόνο από μεταγραφές, πάμε να ασχοληθούμε με κάποια άλλα επίσης σοβαρά θέματα.

Πειθαρχεία ποδοσφαιριστών
Μέσα στα πολλά θέματα που συζητούσε ο κόσμος για την τελευταία τραγική 5ετία, ήταν το θέμα απειθαρχίας ποδοσφαιριστών. Ακούσαμε πολλές φορές για νυχτερινές εξόδους, κατανάλωση ποτού και άλλα σχετικά. Κάποιες φορές οι ποδοσφαιριστές θα βγουν, θα διασκεδάσουν είναι λογικό, όμως τα φαινόμενα προηγούμενων ετών δεν επιτρέπονται, ούτε ασφαλώς η κατανάλωση ποτού.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή πρέπει να εξαλείψει ολοκληρωτικά το φαινόμενο απειθαρχίας προηγούμενων ετών και στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος για αλλαγή φιλοσοφίας και οργάνωσης, το πιο πάνω έχει ξεχωριστή βαρύτητα. Για να μπει ένα Σωματείο σε καθαρά επαγγελματικές βάσεις και να ανεβάσει επίπεδο, η πειθαρχεία των «υπαλλήλων» του επιβάλλεται και κάποιοι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται.

Το πιο πάνω σχόλιο είναι γενικό και δεν αφορά συγκεκριμένες περιπτώσεις. Νιώθω όμως την ανάγκη να τονιστεί εκ των προτέρων πως αυτή η στήλη όπως και κάθε γνήσιος οπαδός της ομάδας, δεν θα ανεχτεί να δει άλλες περιπτώσεις απειθαρχίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συζητούνται θετικά
Ο πράσινος λαός ήταν πάντα αυστηρός κριτής, αλλά με όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια έγινε σε πολλές περιπτώσεις μηδενιστικός, και γκρινιάρης. Στην διοίκηση φαίνεται πως ξεκίνησαν να αντιλαμβάνονται πως η γκρίνια αυτή ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη των συνεχόμενων αποτυχιών  και λαμβάνουν την κριτική με μεγαλύτερη ευκολία παρά πριν.

Ο κόσμος κάνει κριτική, όμως εκεί που πρέπει θα δώσει και τα εύσημα του. Το ότι ξεκίνησαν να συζητούνται θετικά κάποιες από τις ενέργειες της διοίκησης, είναι καλό αλλά μέχρι να ικανοποιηθούν τα σημαντικά θέλω του κόσμου, θα χρειαστούν πολύ περισσότερα.

Τα δωρεάν εισιτήρια σε στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ και ο ορισμός της τιμής στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό στα 10 ευρώ, έφεραν ικανοποίηση και σχολιάστηκαν θετικά. Αναμένουμε με αγωνία τις επόμενες κινήσεις.

Το μήνυμα της ημέρας:
Με τον ίδιο τρόπο που αντιλαμβάνεται κανείς την ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ, αντιλαμβάνεται και την σωστή στελέχωση και λειτουργία του Σωματείου στο σύνολο του. Κάθε ενέργεια προς αυτή τη κατεύθυνση θα επικροτείται, οι δυνατότητες βελτίωσης είναι απεριόριστες για την ώρα.