Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Σου χρωστάμε ακόμη ένα “Νούνο – Νούνο”

Λίμπερο: Σου χρωστάμε ακόμη ένα “Νούνο – Νούνο”

Γράφει ο Λίμπερο
Θα ασχολούμουν με κάτι πολύ διαφορετικό σήμερα, όμως η τιμητική του Νούνο Ασίς μου υπενθύμισε τους λόγους που το ποδόσφαιρο μου έκλεψε την καρδιά, έτσι και εγώ του αφιερώνω λίγες γραμμές ευγνωμοσύνης, μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ.


Οι ρομαντικές στιγμές που προσφέρει ο βασιλιάς των σπορ, είναι αυτές που μας δένουν τόσο πολύ μαζί του. Το ποδόσφαιρο, ένα απλό παιχνίδι είναι ικανό να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς, συναισθήματα και συγκινήσεις. Ποδοσφαιριστές με την αξία του Νούνο Ασίς, ομορφαίνουν το άθλημα και οφείλουμε όλοι να τους σεβόμαστε.

Ο «μάγος» όπως δικαιωματικά χαρακτηρίστηκε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας έκανε την τιμή να αγωνιστεί με τα χρώματα μας για 4 χρόνια και οι στιγμές που μας χάρισε ήταν πολύτιμες. Ένας γνήσιος επιτελικός μέσος, με φοβερή τεχνική κατάρτιση και απίστευτη αντίληψη του γηπέδου, μας κέρδισε με το καλημέρα και σύντομα έγινε σύνθημα στα χείλι μας. Και όχι άδικα.

Για την Κύπρο ήταν πολυτέλεια ένας ποδοσφαιριστής αυτής της αξίας και το απόδειξε με το παραπάνω. Παρότι ήρθε σε μεγάλη ηλικία, τίποτα δεν τον εμπόδισε από το να ξεχωρίσει. Η τεχνική του σε συνδυασμό με την αξιοθαύμαστη φυσική του κατάσταση τον βοήθησαν να «ζαλίσει» αντιπάλους, αφήνοντας τους και αυτούς άφωνους.

Η αποθέωση από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε κάθε σπουδαία του εμφάνιση είναι για αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιριστή, το ‘ευχαριστώ΄ για όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο όλα αυτά τα δύσκολα και πέτρινα χρόνια. Ένα ακόμη «Νούνο – Νουνο» του το χρωστάμε, ως ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης για τις υπέροχες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας που μας χάρισε.

Σήμερα ο μαέστρος, θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και αξίζει ένα ζεστό, θερμό, ευχαριστήριο χειροκρότημα. Ας αφήσουμε για λίγο πίσω μας την απογοήτευση μας και ας βρεθούμε μαζικά στο γήπεδο για να αποχαιρετίσουμε ένα αστέρι του ποδοσφαίρου.

Σε ευχαριστούμε για όλα Νούνο