Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Οι σκοτεινές δυνάμεις και τα αλλότρια κίνητρα

Λίμπερο: Οι σκοτεινές δυνάμεις και τα αλλότρια κίνητρα

Γράφει ο Λίμπερο
Ακόμη μια μαύρη μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ η χθεσινή και όμως δεν είδα ηγέτες να βγουν μπροστά και να καθησυχάσουν τον πράσινο λαό. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο από όλα είναι πως κανείς δεν μίλησε ακόμη για κάθαρση!


Η βασανιστική επιβεβαίωση και το κοινό μυστικό

Η χθεσινή δημοσιοποίηση των όσων κατάθεσε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νεοφύτου, επιβεβαίωσε τα όσα φώναζε η ΘΥΡΑ 9. Διαψεύστηκαν με τον πιο εμφατικό τρόπο αυτοί που έβλεπαν σκοτεινές δυνάμεις και υποκινητές πίσω από τις ανακοινώσεις ή τις πορείες των οργανωμένων. Ντροπιάστηκαν (το λιγότερο που έχω να πω) όσοι δήλωναν πως το ΑΚΕΛ δεν έχει καμία εμπλοκή στα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για το γράμμα του νόμου βέβαια όλα αυτά παραμένουν «ανοικτά» μέχρις ότου αποδειχτούν.

Με απλά λόγια γιατί έχει κουράσει πολύ το θέμα. Αν ισχύουν όλα αυτά που κατέθεσε ο Μ.Ν τότε απλά επιβεβαιώνουν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που φώναζε και απαιτούσε την αλλαγή. Όλα αυτά τα χρόνια απαιτούσαμε αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του Σωματείου και κυρίως στον τρόπο που εκλέγονται τα διοικητικά συμβούλια. Όσο και αν δεν αρέσει σε μερικούς, αυτή είναι μια πραγματικότητα που ανεξάρτητα από την εκδίκαση της υπόθεσης και το τελικό συμπέρασμα έχει πλήξει το Σωματείο. Το σίγουρο είναι πως οι εκλογικές αναμετρήσεις του Σωματείου έχουν οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην διχόνοια και την συνεχόμενη πτώση, βάση αποτελέσματος.

Η στήλη δεν θα κάνει τον δικηγόρο κανενός Μιλτιάδη Νεοφύτου. Ένας άνθρωπος που εξαναγκάστηκε, όπως λέει ο ίδιος, να αναλάβει ενώ δεν είχε ιδέα από ποδόσφαιρο είναι συνένοχος. Ο λογικά σκεπτόμενος οπαδός αυτής της ομάδας δεν θα συγχωρέσει ποτέ την εγκληματική συμπεριφορά αυτής της παρέας απέναντι στο μεγαλύτερο Σωματείο της χώρας. Και ναι πρόκειται για εγκληματική συμπεριφορά, όταν σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης κάποιοι έπαιξαν «στην ρουλέτα» τα ταμεία του Σωματείου. Πρώτος τους μέλημα φαίνεται ήταν η πολιτική τους ανέλιξη.

Αυτά ΝΑΙ ήταν αλλότρια συμφέροντα που ουδεμία σχέση είχαν με την επιτυχία ενός αθλητικού Σωματείου. Υποκινητής αυτών των επενδύσεων ήταν η πολιτική καρέκλα, η εξουσία και το βόλεμα. Όλα αυτά ντροπιάζουν κάθε αριστερό και ανεξάρτητα από το τελικό πόρισμα των δικαστηρίων, η περίοδος αυτή θα γραφτεί στα ιστορικά του Σωματείου ως την πιο μαύρη και σκοτεινή εποχή για τη λαοφιλή μας ομάδα.

Οι τελευταίοι που ευθύνονται για την ντροπή είναι οι οπαδοί που για ακόμη μια φορά πληρώνουν το τίμημα. Πρώτα απ’ όλα οικονομικά που έχουν δώσει το υστέρημα τους για την ομάδα της καρδιάς τους ενώ πίσω από κλειστές πόρτες πολιτικών γραφείων διακινούνταν εκατομμύρια. Έπειτα ηθικά που ανέχτηκαν συγκεκριμένα άτομα να ελέγχουν τις τύχες του Σωματείου χωρίς να υπολογίζουν τα δικά τους θέλω.

Το μήνυμα της ημέρας:
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να μετρήσω τα λόγια μου για να αναφέρω απλά την ΑΠΟΨΗ μου, γιατί ανά πάσα στιγμή ίσως κατηγορηθώ και εγώ για αλλότρια κίνητρα ή να αμφισβητηθεί η αγάπη μου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν μου το επιτρέπετε κύριοι της διοίκησης σας παραθέτω την προσωπική μου άποψη πιο κάτω.

Ίσως όλη αυτή η ντροπή βοηθήσει για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια για την σκοτεινή περίοδο που διανύει το Σωματείο. Όσοι θέλετε εγκαταλείψτε το πλοίο και ας πέσει στο βυθό. Αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια για όλους και ο κόσμος θα πάρει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στις πλάτες του για να την «καθαρίσει» από τις σκοτεινές δυνάμεις και τα αλλότρια συμφέροντα που εξυπηρέτησαν συγκεκριμένα άτομα. Άτομα των οποίων οι επιλογές, οι χειρισμοί και τα συμφέροντα ξεφτίλισαν την ΟΜΟΝΟΙΑ μας εντός και εκτός γηπέδων. Μέχρι τότε δεν με τρομάζουν ούτε τα κριτήρια, ούτε ο υποβιβασμός, ούτε οι ήττες. Οι μόνοι που με τρομάζουν είναι αυτοί που για χάρη των προσωπικών τους φιλοδοξιών είναι ικανοί  να διαλύσουν ένα Αθλητικό Σωματείο.

ΥΓ: Δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον Εθνικό. Αν πραγματικά με ενδιαφέρει κάτι είναι να δω άτομα στα δικαστήρια και κάποιους άλλους να διαγραφούν από μέλη του Σωματείου.
ΥΓ2: Στις εκστρατείες οικονομικής ενίσχυσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι. Στις εκλογές του Σωματείου οι λίγοι
ΥΓ3: Καταστατική αλλαγή άμεσα. Μειώστε τη συνδρομή των μελών στο ελάχιστο. Να μπει μέσα, όποιος ΟΜΟΝΟΙΑτης έχει ακόμη δύναμη να παλέψει. Να εκλεγεί Δ.Σ από την μάζα του κόσμου και να επιστρέψει η ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.