Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Tι θα ακολουθήσει αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μείνει στα χαμηλά

Λίμπερο: Tι θα ακολουθήσει αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μείνει στα χαμηλά

Γράφει ο Λίμπερο
Από όποια πλευρά και να το δει κανείς, η ΟΜΟΝΟΙΑ παραπαίει και χρειάζεται ένα δυνατό ηλεκτροσόκ μπας και μπει στο δρόμο της. Και όταν μιλάμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο σωστός ο δρόμος είναι αυτός των τίτλων. Τίποτα λιγότερο.


Από τα λόγια όμως μέχρι την πράξη υπάρχει ένα μεγάλο χάος το οποίο δημιουργήσαμε μόνοι μας ως Σωματείο με τις καταστροφικές επιλογές των τελευταίων ετών. Οι χειρισμοί των διοικήσεων μας, οδήγησαν την ομάδα ένα βήμα πριν το λουκέτο και αν δεν υπήρχε ο κόσμος να δώσει από το υστέρημα του για τις άμεσες υποχρεώσεις, αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε για αγωνιστικά προβλήματα αλλά για αναμνήσεις. Οι διοικήσεις είναι που έφεραν στο Σωματείο τα εκατομμύρια των χρεών και όχι ο κόσμος της ομάδας, για αυτό ακριβώς όταν καταμερίζουμε το βάρος των ευθυνών να ξέρουμε τι λέμε και από πού να ξεκινάμε. Μέχρι εδώ τα ιστορικά γεγονότα, πάμε τώρα στο παρόν και το μέλλον.

Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι τεράστιες και οι επιτυχίες των τελευταίων ετών μηδαμινές. Το χθεσινό περιστατικό στην προπόνηση είναι απλά προμήνυμα του τι θα ακολουθήσει αν η ομάδα παραμείνει στα χαμηλά. Και αυτό δεν το λέει ο Λίμπερο, το λέει η λογική. Η πίεση στρέφεται αναγκαστικά στην διοίκηση του Σωματείου και όσο άδικο και να ακούγεται για την προσπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη του Δ.Σ, αυτή είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να ξεπεράσουν. Αυτά τα δεδομένα τα γνώριζαν όλοι πριν θέσουν εαυτούς ως υποψήφιους στις πρόσφατες εκλογές του Σωματείου. Τόσο η σελίδα μας, όσο και κάθε άλλη πράσινη πηγή ενημέρωσης από μέσα στον κόσμο, μιλούσε ευθέως για την πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την τεράστια ευθύνη που θα αναλάμβανε το νέο συμβούλιο.

Και επειδή η στήλη συνηθίζει να μιλάει ευθέως, στα μάτια του κόσμου δεν έχουμε νέα διοίκηση. Στα μάτια του κόσμου έχουμε απλά αναπλήρωση 4 ατόμων από τους 15 και στην ουσία το Δ.Σ συνεχίζει το έργο του από την προηγούμενη ή τις προηγούμενες θητείες του. Άρα η περίοδος χάριτος ΔΕΝ υπάρχει και η υπομονή του κόσμου επηρεάζεται όχι μόνο από την φετινή προσπάθεια (που ομολογουμένως έχει πολλά θετικά που ο ίδιος τα αναγνωρίζω και έχω αρθρογραφήσει για αυτά) αλλά από την συνολική παρουσία του Σωματείου την τελευταία 10ετία τουλάχιστον.

Το μήνυμα της ημέρας:
Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο, η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους. Κάπου πρέπει να βρούμε τα σημεία επικοινωνίας μεταξύ μας και να δούμε το κοινό συμφέρον του Σωματείου. Προφανώς και δεν ευθύνεται για όλα η διοίκηση, όμως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για την κατρακύλα ο κόσμος. Από την μια η διοίκηση πρέπει να αναλάβει πλήρως την ευθύνη και να προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις για να βοηθήσει το Σωματείο μιας και αυτή έχει τα κλειδιά, από την άλλη ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ δει την ανάλογη προσπάθεια από όλους.

ΥΓ: Το αποελ, κάνει εκστρατείες εγγραφής μελών με διαφημίσεις ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ας κάνουν την αυτοκριτική τους όσοι πέρασαν από τα διοικητικά συμβούλια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια…