Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ “Αιώνια Πιστοί”: “Ντροπή, αίσχος και μηδέν ίχνος σεβασμού!”

“Αιώνια Πιστοί”: “Ντροπή, αίσχος και μηδέν ίχνος σεβασμού!”

Ένα 24ώρο σχεδόν μετά την γκέλα στο πρωτάθλημα το οργανωμένο σύνολο “Αιώνια Πιστοί” εξέδωσε “καυστική” ανακοίνωση.


Η ανακοίνωση:

“Ντροπή, αίσχος και μηδέν ίχνος σεβασμού!

Διοίκηση και ‘’αρμόδιοι’’ διαπράττετε ποδοσφαιρικό έγκλημα κατά του μεγαλύτερου συλλόγου στην Κύπρο.

Ντροπιάζετε την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ούτε που ιδρώνει το αυτί σας. Αντ’ αυτού, η έννοια σας είναι να βάζετε απαγορευτικά εισόδου σε οργανωμένους οπαδούς της κερκίδας μας. Τα βάζετε με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος ήταν ο μόνος που δεν έκλεισε μάτι χθες βράδυ, ήταν ο μόνος που έκλαψε και πόνεσε για αυτό που είδε. Αυτός ο κόσμος που έφτασε τις 9,000 εισιτήρια διαρκείας και για ‘’αντάλλαγμα’’ πήρε πίσω την χθεσινή εικόνα.

Δεν είναι μια ισοπαλία, δεν είναι μια ανατροπή. Είναι ντροπή προς την τεράστια ιστορία της λαοφιλέστερης ομάδας του τόπου. Είναι ντροπή για όσους υπηρέτησαν αυτό τον σύλλογο και έδωσαν την ζωή τους για να μεγαλώσει!

Οι ευθύνες πρέπει να βαρύνουν εσας για το γεγονός πως είναι τόσο απλά όσα χρειάζονται για να δημιουργηθεί κάτι σωστό αλλά εσείς δεν έχετε ιδέα για να τα αντιληφθείτε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι φτιαγμένη για μεμονομένες επιτυχίες. Η 75χρονη πορεία της επιβάλλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρονιά και σε κάθε αγώνα να κάνει τον κόσμο της περήφανο!

Ώρα λοιπόν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να επιλύσετε άμεσα τα υπάρχον προβλήματα τώρα που είναι ακόμη νωρίς.

Σταθείτε αντάξιοι της ιστορίας του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.

– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ -“