Home TOP NEWS Τα “χαστούκια”, τα λάθη και… οι ευθύνες!

Τα “χαστούκια”, τα λάθη και… οι ευθύνες!

Τα τελευταία δύο χρόνια, σε πολλά παιχνίδια της ομάδας μας, αντικρύσαμε την ίδια εικόνα (βλ. φώτο). Εικόνα «χαστουκιού» που προήλθε από τα αποτελέσματα από Χλώρακα, Ολυμπιακό, ενώ το τελευταίο χαστούκι ήταν Πολεμιδιότικο.


Παρότι η ομάδα δεν παρουσίασε τις καλύτερες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος δεν την εγκατέλειψε, ωστόσο είναι καιρός, να αναληφθούν ευθύνες και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στην ομάδα, για να μπορέσει ο κόσμος να αρχίσει να ελπίζει και να αισιοδοξεί.

Κάποιοι μετά την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα θα ισχυριστούν ότι, ακόμη έχουν απομείνει πολλά παιχνίδια για τη σεζόν. Είναι αλήθεια ότι με την ισοπαλία από την Καρμιώτισσα χάθηκε μια “μάχη” και όχι ο “πόλεμος”, αλλά ακόμη και έτσι οι χαμένοι βαθμοί πονούν.

Στην παρούσα φάση δεν θα ασχοληθούμε με ατομικές ευθύνες ή κριτική προς παίκτες και προπονητή. Λάθη έχουν γίνει και αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά τώρα η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη.

Απ’ την άλλη όμως, όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ από την πλευρά τους  ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα προτού να είναι πολύ αργά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και καλείται να ενισχυθεί άμεσα, ώστε να ανατρέψει την τρέχουσα κατάσταση και προτού εκτός από τις “μάχες” να χάσει και τον “πόλεμο”, αλλά και να μπορέσει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και σε πρωταγωνιστικό ρόλο.