Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Γελοίες καταγγελίες

Γελοίες καταγγελίες

img_3153


Φαίνεται κάποιοι πειράχτηκαν από τα μαθήματα της ΘΥΡΑΣ 9. Τους πείραξε που στήριζαν την ομάδα τους ακόμα και με 20 πόντους κάτω, τους πείραξε που την προστάτεψαν, ακόμα κι αν αντιμετώπιζε την ομάδα της Βρωμιάς! Σε ένα ματς που δεν έπεσε ούτε μπουκαλάκι, ούτε κέρμα, σε ένα ματς που οι παράγοντες του Αποέλ αγνόησαν την οδηγία της αστυνομίας και αθέτησαν τη συμφωνία, αφού έκατσαν στο κάτω διάζωμα της ανατολικής, ο παρατηρητής του αγώνα παραπέμπει την καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ στη δικαστική! Και γιατί; Για τα ρόλα που έπεσαν στο γήπεδο, αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Τελικά ακόμα και το να δημιουργείς πανέμορφη ατμόσφαιρα, είναι έγκλημα όταν λέγεσαι ΟΜΟΝΟΙΑ..

Προφανώς δεν είναι επίθεση μόνο εναντίων της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και ολόκληρου του οικοδομήματος γενικότερα. Μας βρήκαν κάτω και προσπαθούν να μας κρατήσουν κάτω…

Για άλλη μια φορά, RESPECT στην τεράστια ΘΥΡΑ 9 για τη καλύτερη κερκίδα σε κλειστό εδώ και δεκαετίες. Απολαύστε ενα πανέμορφο βίντεο που ετοίμασε το kifines.com για το παιχνίδι: