Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δευτέρα μεσημέρι και καμία αναφορά, καμία καταδίκη για τους “50”

Δευτέρα μεσημέρι και καμία αναφορά, καμία καταδίκη για τους “50”

Είχαν να δουν τα ματάκια μας χθες πράματα και θαύματα στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι “50” ταυτοποιημένοι οπαδοί του Αποέλ. 


Αυτοί που ήρθαν να υποστηρίξουν την ομάδα τους, με τις ευλογίες φυσικά της Διοίκησης του Αποέλ, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης δεν σταμάτησαν να κάνουν άσεμνες χειρονομίες προς τις κερκίδες, ενώ το χειρότερο απ’ολα και το καταδικαστέο ήταν ναζιστικοί χαιρετισμοί του.

Ξημέρωση ήδη η Δευτέρα, φτάσαμε στο μεσημέρι, έχουν περάσει κάτι ώρες από το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης και ακόμη κανένα μεγάλο Αθλητικό Μέσω Ενημέρωση ή κάποιος άνθρωπος από το επίσημο Αποέλ δεν βγήκε να καταδικάσει τα “ωραία” των οπαδών που έβαλε η Διοικήση του Πρόδρομου Πετρίδη χθες στο γήπεδο.

Αν τα ΜΜΕ φοβούνται να κρίνουν αυτές τις πράξεις των “50”, ας ελπίσουμε ότι θα έχει την ευθιξία η Διοίκηση του Αποέλ να βγεί και να τους καταδικάσει, καθώς η “σιωπή” θα θεωρηθεί εμμέσως παρασημοφόρηση αυτών των ανθρώπων, οι οποιοί δεν ήρθαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους, αλλά ήρθαν με στόχο και σκοπό να προκαλέσουν.