Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ Σολιάς

Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ Σολιάς

img_3026


Μεγάλε και περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ… προσκυνούμε το μεγαλείο σου μετά και την ψεσινή μεγαλοπρεπέστατη σου παρουσία. Σίγουρα δεν υπάρχουν λόγια για να σε γλυκάνουν μετά και τον
αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της θα σηκωθούν ξανά σαν γνήσιοι πρωταθλητές.

ΟΜΟΝΟΙΑ…. θα είμαστε πάντα δίπλα σου, δεν χρειάζεται να μας το υποδείξει κανένας. Ο προπονητής και οι παίκτες έγιναν ένα με εμάς και δεν πρόκειται να στηθεί καμιά δίκη για τον ψεσινό αποκλεισμό, αλλά όλοι μαζί όπως συνηθίσαμε ειδικά τους τελευταίους έξι μήνες, θα φέρουμε το πρωτάθλημα στην Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου, στην αιώνια μας αγάπη την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό απαιτεί η ιστορία της ομάδας μας, αυτό είναι η ανταμοιβή του περήφανου και τεράστιου Πράσινου Λαού.

Στα δικά μας τώρα, του ΣΥ.ΦΙ Σολιάς. Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια από την τελευταία εκλογική διαδικασία στην Πράσινη Σολιά και ήρθε η ώρα πάλι Σολιάτη να σε καλέσουμε σε Καταστατική και Εκλογική Συνέλευση με θέματα το Καταστατικό του Συνδέσμου μας και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Συνέλευση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Οίκημα του Συνδέσμου μας στην Ευρύχου. Δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση αλλά και υποβολής υποψηφιοτήτων έχουν όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι του ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σολιάς. Ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που επιθυμεί να συμμετάσχει στην Συνέλευση αλλά και την εκλογική διαδικασία έχει το δικαίωμα να το πράξει εφόσον πληρώσει την συνδρομή των 10 ευρώ ή εγγραφεί ως μέλος του Συνδέσμου μέχρι και την έναρξη της Συνέλευσης.

Το μέλλον του ΣΥ.ΦΙ Σολιάς είναι στα χέρια σου. Να είσαι εκεί!!!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!!!