Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σιγά μην κλάψετε κιόλας

Σιγά μην κλάψετε κιόλας


Ένιωσαν μια φορά να αδικείται η ομάδα τους και έριξαν τα προσωπεία! Σε λίγο θα πιάσουν και το κλάμα, αφού νιώθουν πως τους πνίγει το δίκιο! Όχι δεν μιλάμε για τους παράγοντες του Αποέλ, αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν να προστατέψουν το σωματείο τους! Για τα ΜΜΕ μιλάμε που δεν τηρούν καν τα προσχήματα! Ακόμα περιμένουμε τον πρώτο που θα αναφέρει τις χειρονομίες, αλλά θα δαγκώσουν το χέρι που τους ταϊζει!

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αδικείτο επανειλημμένα από τη διαιτησία στο πρωτάθλημα, διαβάζαμε από τους διάφορους αντικειμενικούς “ε ντάξει μωρέ, είχε και 2 πέναλτι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά άμα δεν έπαιξε μπάλα..”. Τώρα ξαφνικά μας τα γυρίζουν και λένε “το Αποέλ δεν έπαιξε, αλλά ο διαιτητής το έσφαξε και δεν είχε κανένα δικαίωμα”. Ανάλογα με την ομάδα, αλλάζει και η οπτική γωνία!

Άστε που κανείς τους δεν είπε ότι ο Λαμπάν στο ΟΜΟΝΟΙΑ-Άστρα έπρεπε να αποβληθεί στο 24, ούτε ότι το πρώτο γκολ των Ρουμάνων προήλθε από κόρνερ που δεν έπρεπε να δοθεί ποτέ! Τότε βλέπετε ήταν Ευρωπαίοι και στέκονταν μόνο την απόδοση και τις αδυναμίες. Ξαφνικά ήταν η ομάδα τους που αδικήθηκε (από ότι διαβάζουμε. ο γράφον δεν είδε το ματς) και έπεσαν οι μάσκες!

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Διαβάσαμε σε μια αντικειμενικότατη ανάλυση πριν τον αγώνα σε μια αντικειμενική  εφημερίδα  τα πάντα για τις επιτροπές μες την UEFA. Ρε τι Σλοβένους σε θέσεις κλειδιά μας βρήκαν, τι Κύπριους σε θέσεις που δεν εξυπηρετούν, λίγο έλειψε να μας γράψουν και το γενεαλογικό δέντρο του Ζάχοβιτς. Η ταπεινή μας απορία είναι: τα μέλη της δικαστικής επιτροπής της ΚΟΠ, της επιτροπής διαιτησίας, γενικώς της ΚΟΠ, δεν ξέρετε από που προέρχονται; Μόκο όμως ε; Εκτός κι αν οι πηγές σας είναι όλες στην Ευρώπη.