Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τι ψήφισαν οι πράσινοι… (pics)

Τι ψήφισαν οι πράσινοι… (pics)


Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου στο πλαίσιο του διαγωνισμού της FIFA και της FIFPro, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Την Πέμπτη (19/09) ήταν η σειρά των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ψηφίσουν τους εκλεκτούς τους. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα οι Πιέρ Eμπέμπα, Σοφιάν Σερφά και Τζαστίν Τζούνιορ Μεγκόλο κατά τη σχετική διαδικασία που διοργάνωσε ο ΠΑ.Σ.Π.

Τι ψήφισαν οι προαναφερθέντες; Δεν μας επιτρέπεται να αποκαλύψουμε τις προτιμήσεις τους, ωστόσο πριν ασκήσουν το… εκλογικό τους δικαίωμα συζητούσαν για τους Νόιερ και Ριμπερί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου! Τώρα, κατά πόσον κάποιος ή κάποιοι απ΄ αυτούς συμπεριέλαβαν στο ψηφοδέλτιό τους τους άσους της γερμανικής ομάδας, δεν το γνωρίζουμε, αλλά ούτε και θα ήταν σωστό να επιχειρήσουμε να το ανακαλύψουμε.

Στη ψηφοφορία θα συμμετάσχουν 50.000 άτομα από 68 χώρες της Αφρικής, της Αμερικής, της Ασίας και της Ευρώπης. Οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα με τους εκλεκτούς τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Οι 11 ποδοσφαιριστές (ένας τερματοφύλακας, τέσσερις αμυντικοί, τρεις μέσοι και τρεις στράικερ) με τις περισσότερες ψήφους θα τιμηθούν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου του 2014 κατά τη διάρκεια του γκαλά Ballon d’Or Gala που θα γίνει στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

πηγή: ΠΑΣΠ