Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η επόμενη μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Η επόμενη μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ

dasaki4

Το αποτέλεσμα των ψεσινών εκλογών είναι ξεκάθαρο. Το σώμα των μελών, με την χθεσινή του σύνθεση έστειλε ξεκάθαρη εντολή στον συνδυασμό των παλιών – και πλέον “νυν” – Προέδρων για να επιχειρήσουν να βγάλουν την Ομόνοια από το οικονομικό τέλμα. Ταυτόχρονα όμως έστειλε και ένα δυναμικό μήνυμα της ανάγκης της αλλαγής.


Γιατί όταν οι κύριοι εκφραστές του συνδυασμού της Εναλλακτικής Πρότασης κατάφεραν να πάρουν σε επίπεδα ποσοστών τόσες πολλές ψήφους, από αυτό το σώμα, τότε θεωρούμε αυτονόητο ότι οι προτάσεις τους δεν μπορούν να διαγραφούν απλά και μόνο γιατί δεν εκλέχθηκαν στο ΔΣ. Υπάρχει ένα σημαντικό ρεύμα υπέρ της “νέας γενιάς” εκτός του σώματος μελών το οποίο δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Το νέο ΔΣ, που θα συνέλθει για πρώτη φορά την Τρίτη για να καταρτιστεί σε σώμα, έχει μπροστά του ένα βουνό υποχρεώσεων. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος των κριτηρίων στην ΚΟΠ και χθες τα μέλη έδειξαν την εμπιστοσύνη σ’ αυτούς ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ιδού λοιπόν το πρώτο “σοβαρό τεστ” γιατί παρότι δεν το είπαν ξεκάθαρα, ο συνδυασμός των παλιών προέδρων αφέθηκε να νοηθεί ότι έχει τις λύσεις για να ξεπεραστεί ο κίνδυνος οδυνηρής τιμωρίας του Σωματείου μας.

Αυτό όμως θεωρούμε ότι δεν είναι το μεγάλο στοίχημα της νέας Διοίκησης. Χωρίς εκπροσώπηση από τον άλλο συνδυασμό και με 100% εκπροσώπηση στο Συμβούλιο, ο συνδυασμός του Δώρου Σεραφείμ πρέπει να καταφέρει κάτι το οποίο φαντάζει αδιανόητο αυτή τη στιγμή. Να ενώσει τον κόσμο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ