Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Προβλήματα και ζημιές”

“Προβλήματα και ζημιές”

zOpt_IMG_0958


Ενημέρωση από πλευράς Σαλαμίνας, για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να διεξαχθεί κανονικά σήμερα το Σαλαμίνα-Οθέλλος:

“Η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτη βροχές και προβλήματα για την πόλη της Λάρνακας και όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε ανεπηρέαστο το Στάδιο “Αμμόχωστος – Επιστροφή”. Από το πρωί επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις συνεργία του σωματείου μας και οι πρώτες εικόνες ήταν αποκαρδιωτικές. Πλημμυρισμένα υπόγεια, κατεστραμμένος εξοπλισμός και καθίσματα ήταν μερικά από τα πρώτα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί.

Γεγονός είναι ότι η περιοχή είχε πληγεί βαριά από την ψεσινή καταιγίδα καθώς καταστροφές έχουν συμβεί και σε γειτονικά σπίτια και καταστήματα. Ενδεικτικό το γεγονός ότι αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο είχαν πλημμυρίσει από το ποτάμι που έρεε στο δρόμο.

Τα συνεργία στο γήπεδο μας έχουν ξεκινήσει δουλειά και έχει καλεστεί και η επαρχειακή διοίκηση για επιθεώρηση των ζημιών καθώς θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για την ετοιμασία του σταδίου για τον αποψινό αγώνα. Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο καιρός προς το παρόν είναι αίθριος γεγονός που δίνει το περιθώριο σε όλο τον κόσμο να εργαστεί απρόσκοπτα”.