Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σκόρερ ο Κατελαρης στη νίκη του Ολυμπιακού

Σκόρερ ο Κατελαρης στη νίκη του Ολυμπιακού

enpa-olym


Το Σάββατο που μας πέρασε ο Φάνος Κατελάρης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, στον οποίο αγωνίζεται βασικός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής βοήθησε του “μαυροπράσινους” να πετύχουν την πέμπτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα, σημαντική στη μάχη που κάνουν για παραμονή στη Β’ κατηγορία. Ο Κατελάρης, όπως και ο Παναγιώτης Θεράποντος, που επίσης αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό, ήταν βασικοί στην αναμέτρηση με την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς που διεξήχθη στη Λεμεσό.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με το Φάνο Κατελάρη, που με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα της αντίπαλης ομάδας. Η Ε.Ν. Παρεκκλησιάς ισοφάρισε στο 42ο λεπτό, με τον Ολυμπιακό να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι που έχουν συμμετοχή και προσπαθούν να πάρουν όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούν. Φαίνεται κόντρα στην Ε.Ν. Παρεκκλησιάς την “βρίσκουν” οι Θεράποντος και Κατελάρης αφού ο πρώτος σκόραρε στον αγώνα του πρώτου γύρου, ενώ ο δεύτερος σε αυτόν του δεύτερου γύρου.