Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Έπιναν μπύρα «σπίτι» του όμως… δεν το ήξερε, απουσίαζε!

Έπιναν μπύρα «σπίτι» του όμως… δεν το ήξερε, απουσίαζε!

10563099_614122932021844_4916772122138240462_n


Πιο πάνω βλέπετε τη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook και πιο κάτω κομμάτι από την χθεσινή ανακοίνωση τους, 4 Φεβρουαρίου 2015.

«Κλείνοντας να αναφερθούμε σε μια είδηση που κέντρισε το ενδιαφέρον σε πολύ κόσμο. Την περασμένη εβδομάδα συλλήφθηκαν οπαδοί της ομάδας μας με την δικαιολογία ότι έπιναν αλκοόλ κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους προς το γήπεδο και ενώ βρίσκονταν ακόμα 2 χιλιόμετρα μακριά αλλά και με τον οδηγό του αυτοκινήτου νηφάλιο. Δεν θα επεκταθούμε ούτε στα γεγονότα αλλά ούτε και στον άθλιο χειρισμό του θέματος από τα Μ.Μ.Ε γιατί ο υπουργός και οι ιδέες του αποδυκνείονται συνεχώς φαρσοκωμωδία. Θα θέσουμε όμως ένα ερώτημα προς πάσα κατεύθυνση. Πως γίνεται να συλλαμβάνοντε πολίτες με το πιο πάνω πρόσχημα ενώ στο Δασάκι της άχνας η καντίνα εντός γηπέδου πωλούσε αλκοολούχα ποτά με κάθε σχετική άδεια όπως μας είπαν οι εργαζόμενοι;;;; Επισυνάπτουμε μαζί με την ανακοίνωση και σχετική φωτογραφία και αφήνουμε το θέμα στην κρίση του κάθε ενός».

Για το θέμα ρωτήθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού, όμως πάλι βρήκε τον τρόπο να ελιχθεί. Δήλωσε πως απουσίαζε από το συγκεκριμένο ματς, έτσι δεν μπορεί να γνωρίζει εάν υπήρχε αλκοόλ. Φυσικά δεν νομίζουμε να κάνει καμία έρευνα ο υπουργός έτσι(;), του συμφέρει η απάντηση άλλωστε…