Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Για το bingo ο λόγος…

Για το bingo ο λόγος…

BingoOMONOIA (3)


Αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρωτάνε πως θα μπορούν να συμμετέχουν στο Bingo από το σπίτι τους, πως θα ξέρουν τους αριθμούς που βγήκαν και εάν έχουν κερδίσει. Απαντάμε στις ερωτήσεις σας:

1. Από που μπορώ να προμηθευτώ κάρτα για την επόμενη κλήρωση και πόσα στοιχίζει;
– Μπορείς πατώντας εδώ να μάθεις τα σημεία πώλησης των κουπονιών. Στα 5 ευρώ η μία κάρτα, ενώ δίνοντας 10 ευρώ θα πάρει τρεις κάρτες.

2. Πως θα ξέρω τους αριθμούς που βγήκαν από την κλήρωση;
– Όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά τη διαδικασία από κοντά αφού θα πραγματοποιείται το σωματείο μας. Ο άλλος τρόπος είναι μέσω της σελίδας που έχει δημιουργηθεί, εκεί όπου θα αναγράφονται σε πραγματικό χρόνο οι αριθμοί με τη σειρά που βγήκαν.

3. Εάν δεν παρακολουθήσω την κλήρωση(με κανένα από τους τρόπους στην απάντηση νούμερο 2) πως θα ξέρω εάν έχω κερδίσει;
– Κάθε κουπόνι/κάρτα θα έχει αναγραμμένο επάνω ένα συγκεκριμένο αριθμό που θα είναι μόνο σε αυτή. Οι κάρτες που κερδίζουν, ο αριθμός τους θα δημοσιεύεται στη σελίδα του bingo.

Δηλαδή μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει και χωρίς να παρακολουθήσει τη διαδικασία, ενώ δεν θα χρειάζεται (εάν δεν θέλετε) να σβήνεται ένα ένα τους αριθμούς από την κάρτα. Όταν υπάρξει νικητής το σύστημα θα ειδοποιήσει αμέσως και η διαδικασία θα σταματήσει. Εσείς σε τέτοια περίπτωση το μόνο που θα έχετε να πράξετε είναι να ελέγχετε τον αριθμό που αναγράφεται πάνω στην κάρτας σας εάν κερδίζει. Φυσικά είναι πιο διασκεδαστικό να παρακολουθείτε την διαδικασία και να παίζεται την ίδια στιγμή!

Διαβάστε περισσότερα: 

Παρουσιάστηκε το Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ

Σε βίντεο η παρουσίαση του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ