Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενθουσιασμός και περηφάνια από τους πράσινους Λεμεσιανούς

Ενθουσιασμός και περηφάνια από τους πράσινους Λεμεσιανούς

10277696_913478292007417_8642720574681016011_n


Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική, έδειξε την αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη μια φορά και απέδειξε για πολλοστή φορά ότι η Λεμεσός είναι πράσινη. Το ΣΥΦΙ Λεμεσού χθες κατακλύστηκε από τους φίλους της ομάδας που πήγαν να βοηθήσουν οικονομικά το σωματείο αλλά και να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Σημαντικό το ποσό που μαζεύτηκε. Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την συγκέντρωση αλλά και τις δηλώσεις τον Ασίς, Οικονομίδη και Ρουσιά:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό, καθώς μαζική ήταν η παρουσία των φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι με τον ενθουσιασμό, τον παλμό και την περηφάνια τους, δημιούργησαν εκπληκτική και συγκινητική ατμόσφαιρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσώπησε ο β” αντιπρόεδρος, κ. Λάκης Πολυκάρπου, ο βοηθός γραμματέας, κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης και τα μέλοι, κ. Αντώνης Τζιωνής και κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο της ομάδας μας, ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων.

Την παράσταση έκλεψαν οι θερμές εκδηλώσεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τους ποδοσφαιριστές Νούνο Ασίς, Ρομπέρτο Γκαρσία, Άλεξ Ρούμπιο, Γιώργο Οικονομίδη και Ονησίφορο Ρουσιά, οι οποίοι εισέπραξαν την αγάπη και τον θαυμασμό των παρευρισκόμενων.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ στη σύντομη ομιλία τους ανέφεραν:

Νούνο Ασίς: “Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Σύλλογος περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας και μέχρι¨ το τέλος της σεζόν θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε όλους εσάς, δίπλα μας”.

Γιώργος Οικονομίδης: “Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση, σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Ξέρουμε ότι οι στιγμές είναι δύσκολες για το Σωματείο, όπως και για όλο τον κόσμο. Μας συγκινεί και μας ευχαριστεί το γεγονός ότι είσαστε εδώ, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμείς στο γήπεδο και από εσάς ο καθένας όπως μπορεί. Σας θέλουμε δίπλα μας και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ονησίφορος Ρουσιάς: “Θέλω να σας ευχαριστήσω που δίνετε το παρών σας σε αυτές τις εκδηλώσεις που κάνουμε. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο μέσα στο γήπεδο για να σας κάνουμε χαρούμενος και για να πάρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει”.

Από την εκδήλωση συνολικά μαζεύτηκαν 23620 ευρώ, από διάθεση λαχνών, εισιτηρίων διαρκείας και προϊόντων της Green Boutique, όπως και από εισφορές.