Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Όταν απέτυχε το Google Search

Όταν απέτυχε το Google Search

codina


Καθημερινά τα Google Searches για τους “παικταράδες” που έκλεισε ο Μαντούκα που ξέρει, είναι δεκάδες. Ακολουθούν τα άρθρα με διθυράμβους, οι δηλώσεις ατόμων που τους ξέρουν ή τους “ξέρουν” και φτιάχνεται το κλίμα.

Να που το Google “έχασε” κάποιον, μάλλον επειδή είναι ασήμαντος. Ανήμερα των γενεθλίων του Ζινεντίν Ζιντάν η πασίγνωστη ιστοσελίδα squawka κατάρτισε τη χειρότερη εντεκάδα συμπαικτών σε όλη τη καριέρα του Ζιζού. Στον άσσο, έβαλαν χωρίς δεύτερη σκέψη το Ζόρντι Κοντίνα που ήταν τρίτος τερματοφύλακας της Ρεάλ κατά τη θητεία του Ζιζού στη Βασίλισσα. Προσέξτε, τον θεωρούν χειρότερο και από το 17χρονο που είχαν τρίτο στις Κάνες το 1990 και που μπάλα δεν έπαιξε πουθενά, όπως και από τον τρίτο στη Μπορντό λίγο αργότερα που έκανε καριέρα σε μικρές κατηγορίες…

Άποψη για τον Ζόρντι Κοντίνα δεν μπορούμε να εκφέρουμε, αφού δεν ήμασταν από τους τυχερούς που είδαν μία (1) από τις 82 συμμετοχές του σε 15 χρόνια καριέρας. Μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί και αποκάλυψη της χρονιάς ο άνθρωπος. Μας κάνει όμως εντύπωση που το Google στη Κύπρο αποτυγχάνει στα αποτελέσματα αναζήτησης, όταν πρόκειται για αρνητικές ειδήσεις για το Αποέλ.