Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Οι Ομονοιάτισσες έχουν φωνή!

Οι Ομονοιάτισσες έχουν φωνή!

omilos-ginaikon


Οι εγγραφές στον Όμιλο Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ξεκίνησαν και γίνεται κάλεσμα προς όλες τις κοπέλες να ανανεώσουν τη συνδρομή τους ή εάν δεν είναι μέλη να το πράξουν τώρα. Το ενημερωτικό δελτίο του ομίλου:

Μια ιδέα που γεννήθηκε στην κερκίδα, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Οι γυναίκες φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποκτούν την δική τους φωνή. Το δικό τους βήμα δράσης, με βασική αποστολή την προσφορά στο σωματείο και κατ’ επέκταση σε όλα τα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η πρώτη ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε το σωματείο έγινε σε συνάντηση στις 30 Σεπτεμβρίου 2011, με την συμμετοχή γυναικών κάθε ηλικίας, όπου και αποφασίστηκε η ίδρυση του Ομίλου Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας.

Να σημειώσουμε ότι ως τέλος για την εγγραφή μελών και ως ετήσια συνδρομή καθορίστηκε το συμβολικό ποσό των είκοσι ευρώ. Για τις κοπέλες κάτω των 18 η εγγραφή στον Όμιλο είναι δωρεάν.

Προσκαλούμε όλες τις γυναίκες, από κάθε γωνιά της Κύπρου, κάθε ηλικίας, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος και αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα ήθελαν να συμβάλουν, να αγκαλιάσουν αυτήν μας την προσπάθεια. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Tηλέφωνα 99018520, 99129655.