Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τι μας λέτε κύριε Μπέιν;

Τι μας λέτε κύριε Μπέιν;

 


«Ο προπονητής που δουλεύει στην Κύπρο πρέπει να ξέρει ότι το “μεγάλο αφεντικό” παρεμβαίνει στη δουλειά του. Είχαμε χάσει μόνο μια φορά με 1-0 και άκουσα όσα δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά. Ήταν όλοι έξαλλοι. Ο πρόεδρος ήρθε με χαμόγελο προς εμένα και άρχισε να μου λέει, δεν με ακούς ε; Έπρεπε να το κάνεις. Τρελάθηκα μόλις τον άκουσα. Του είπα αν θα μου δίνεις ένα γράμμα κάθε φορά (σ.σ. με την ενδεκάδα) γιατί δεν έρχεσαι να το κάνεις μόνος σου;

Μου απάντησε, εντάξει θα μου μιλάς με αυτό τον τρόπο; Αύριο θα δεις. Ήρθε την επόμενη μέρα και μας είπε, εσύ, εσύ και εσύ απολύεστε. Νόμιζα ότι έκανε αστείο. Μπερδεύτηκα. Μου είπε ότι δεν είμαι σημαντικός για την ομάδα. Έπρεπε να με ακούς».
Τα πιο πάνω είναι τα λόγια του κύριου Μπέιν για τον τρόπο που απολύθηκε από το Αποέλ. Δεν του είχε εξηγήσει κανείς φαίνεται, πως καμία σημασία δεν έχει ποιος βρίσκεται στον πάγκο της συγκεκριμένης ομάδας, ο μηχανισμός είναι που κερδίζει. Τρανή απόδειξη άλλωστε, ότι αλλάζουν 3 προπονητές τη χρονιά και καταλήγουν πρωταθλητές με τον Κωστή στο πάγκο. Στην Κύπρο είμαστε βέβαια, κάποιοι θεωρούν φυσιολογικά τα πιο πίσω και δεν μιλάνε. Εδώ οι δηλώσεις του Ολλανδού λίγο πολύ έγιναν γαργάρα από τα μέσα.