Home TOP NEWS Πάμε για δυναμική παρουσία αύριο στο ΓΣΠ

Πάμε για δυναμική παρουσία αύριο στο ΓΣΠ


Έγιναν πολλά μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε. Λέχθηκαν πολύ περισσότερα. Η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της Δόξας ενόχλησε πολύ. Ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Κάποιοι… φύτρωσαν εκεί που δεν του έσπειραν, άλλοι έβγαλαν τις μάσκες. Για να μας πουν τι; Ότι η διαιτησία στο ματς ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα ήταν προβληματική.

Κουραστήκαμε να λέμε και να ξαναλέμε τα αυτονόητα, σε ότι αφορά στα όσα έγιναν στο παιχνίδι. Δεν έχουμε ανάγκη άλλωστε ούτε να δικαιολογηθούμε (λες και κάναμε εμείς κάτι λάθος) ούτε και να δικαιολογήσουμε τον όποιονδήποτε.

Μάλιστα το γεγονός ότι αποφασίστηκε σε αυτήν την αρχική φάση του πρωταθλήματος να έρθουν ξένοι, έστω για το VAR, είναι η μεγαλύτερη χάρη για εμάς, χωρίς καν να το ζητήσουμε. Αυτό που συνέβη είναι ότι καλύτερο.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς ως οπαδοί είναι να στηρίξουμε την ομάδα. Ύστερα από όλον αυτόν τον πόλεμο που δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, το αναγκαίο για αυτήν είναι να έχει τον μεγάλο της κόσμο στο πλευρό της. Και πιστέψτε μας, αυτό είναι που τους ενοχλεί περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα. Να παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά σε γεμάτες εξέδρες.

Ιδιαίτερα αύριο, ο κόσμος πρέπει να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο. Να στείλει το μήνυμα ότι η ομάδα θα τον έχει πάντοτε ως ασπίδα. Και παρά τις δύσκολες συνθήκες της εποχής, δεν θα είναι υπερβολή αν αύριο ο κόσμος ξεπεράσει τις 10 χιλιάδες στο ΓΣΠ. Για τις δυνατότητες του κόσμου της ομάδας, κάθε άλλο παρά ανέφικτο είναι κάτι τέτοιο.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στις Green Boutique στη Νήσου, στην Παπανικολή και στη Λεμεσό σήμερα μέχρι τις 14:00.

Διαδικτυακά ο κόσμος μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια μέχρι αύριο στις 17:00.