Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κάποιοι σας κατάλαβαν, κάποιοι ακόμα κοιμούνται

Κάποιοι σας κατάλαβαν, κάποιοι ακόμα κοιμούνται


Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε, ξέρουμε ότι δεν αξίζει όμως αφού άρχισαν πάλι να μιλάνε, θα πούμε κι εμείς τα πράγματα όπως τα ζούμε.

Ύστερα από κάτι μήνες λοιπόν ακούμε ξανά τοποθετήσεις από το επίσημο Αποέλ. Καταλαβαίνουμε την σκοπιμότητα πίσω από κάποιες δηλώσεις, οι οποίες στόχο έχουν να ξυπνήσουν κάπως τον «κοιμώμενο» αποελίστα, να τον κρατήσουν σε εγρήγορση, αποκρύπτοντας την ίδια ώρα μία πραγματιοκότητα την οποία, είτε μας αρέσει, είτε δεν τους αρέσει, είναι εκεί και υφίσταται. Θα πάμε σε λίγο εκεί…

Είναι αλήθεια, ναι, πως το αποέλ ήρθε πρώτο στα εισιτήρια της φετινής χρονιάς, με διαφορά μάλιστα από την 2η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όμως… αν τα 103 χιλιάδες εισιτήρια σε 16 εντός έδρας παιχνίδια είναι νούμερο για να παινεύεστε; παινευτείται! Ο μέσος όρος σας είναι 6464 φέτος. Φοβερό;

Χθές είδαμε ανάρτηση από το Αποέλ με τίτλο

– APOEL FC vs Others 72-88: Η αποτύπωση της ευρωπαϊκής μαθηματικής συγκομιδής, των κυπριακών ομάδων, την τελευταία 20ετία.

(Και μετά διερωτούνται γιατί δεν θέλει να τους δει κανένας).

– Τα συγχαρητήρια τους στον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα του, ήταν μία ειρωνική ανάρτηση 2 γραμμών.

– Λίγο μετά την πρόσφατη ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το ανέβασμα της στο Ράνκινγκ της Ευρώπης, βγήκαν λίγες ώρες μετά να μας πουν για τη θέση τους στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ τα τελευταία 10 χρόνια. Αν αυτό το ονομάζουν απάντηση στην «αιώνιο», εμείς το λέμε κόμπλεξ.

Και πάει λέγοντας…

Κι επειδή βλέπουμε  αρκετούς να ζουν στο δικό τους παραμύθι τελευταία, η αλήθεια είναι εκεί και αργά η γρήγορα θα φανερωθεί. Το χρέος που έχει συσσωρευτεί στο ποδοσφαιρικό Αποέλ είναι κατά πολύ μεγάλυτερο από το χρέος που έφερε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην καταστροφή της και έπρεπε να πληρώνει τις αμαρτίες της για μία δεκαετία.

Κι όμως η διοίκηση του Αποέλ συνεχίζει το βιολί της. Η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη τα τελευταία χρόνια, το όνομα της ομάδας τους διασύρεται καθημερινά, την ώρα που κανείς δεν μιλά για τα προβλήματα που προκύπτουν σήμερα με τις οφειλές και αυτούς που αξιώνουν δεδουλευμένα. Κι όμως αυτό που κρίνεται επικοινωνιακά σκόπιμο από το Αποέλ, είναι να απαντήσει στον Απόλλωνα που αναφέρθηκε σε τίμια κατάκτηση του πρωταθλήματος… να απαντήσει στους «υπόλοιπους» για τη βαθμολογική συγκομιδή της ΟΥΕΦΑ, να ρίξει σπόντα στην «αιώνιο» για το ράνκινγκ. Ά!… και να πανηγυρίσει για τα 6464 εισιτήρια μέσο όρο.

Στο τέλος της ημέρας κάποιοι ακόμα κοιμούνται και κάποιοι σας κατάλαβαν εδώ και καιρό. Το διαχωρισμό να τον κάνετε μόνοι σας.