Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν τους πιστεύει κανείς

Δεν τους πιστεύει κανείς

sak_5303


Γκάλοπ μεταξύ δημοσιογράφων φιλοξενεί σήμερα η “Καθημερινή” και τους ζητάει να προβλέψουν τον πρωταθλητή, τον κυπελλούχο, την τετράδα, τις ομάδες που θα υποβιβαστούν καθώς και τον πρώτο σκόρερ. Από τους 7 δημοσιογράφους που ρωτήθηκαν 4 θεωρούν πως το πρωτάθλημα θα καταλήξει στο Αποέλ, 2 στην ΑΕΛ και 1 στην Ανόρθωση. Ναι καλά διαβάζετε, κανείς δεν πιστεύει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Τρεις πάντως από τους εφτά προβλέπουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι κυπελλούχος, όλοι πως θα βρίσκεται στην τετράδα ενώ αξιοσημείωτο είναι και πως 4 στους 7 βλέπουν τον Αντρέ Άλβες πρώτο σκόρερ και 1 τον Φρέντι!

Ο συντάκτης της “Καθημερινής” Ηρόδοτος Μιλτιάδους στην προσπάθεια του να εξηγήσει το γεγονός, αναφέρει πως σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλεται στην αδυναμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δείξει συνέπεια και σταθερότητα στην απόδοση της. Κάνει λόγο επίσης και για την κάκιστη εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως, δεν μπορεί να τους αδικήσει κανείς με τα όσα είδαν μέχρι τώρα. Οι πράσινοι έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, αν είναι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το πρώτο που πρέπει να κάνουν όμως είναι να βάλουν το σχετικό δημοσίευμα σε περίοπτο χώρο στο Ηλίας Πούλος και το ΓΣΠ και να το διαβάζουν κάθε φορά πριν βγουν για προπόνηση ή αγώνα. Πρέπει να πεισμώσου, πρέπει να πιστέψουν πρέπει να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι μόνοι που μπορούν να δώσουν απαντήσεις είναι οι ποδοσφαιριστές και ο Λάρκου.