Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λάρκου: «Το θέλαμε για πολλούς λόγους»

Λάρκου: «Το θέλαμε για πολλούς λόγους»

sak_4910


Σημαντική για την ηρεμία της ομάδας μας είναι η κατάκτηση του Σούπερ Καπ, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Νεόφυτος Λάρκου.

Κάνε παιχνίδι με τις καλύτερες αποδόσεις | BONUS 100€

«Το θέλαμε για πολλούς λόγους. Η ομάδα ήταν επηρεασμένη ψυχολογικά και είχαμε αρκετή πίεση μετά τον αποκλεισμό. Έτσι κι αλλιώς θέλαμε το Σούπερ Καπ διότι είναι τίτλος και έτσι γράφεται η ιστορία. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό, με καλύτερη ψυχολογία. Οι ικανότητες υπάρχουν και θέλουμε την ηρεμία για το πρωτάθλημα».

Για την απογοήτευση που υπήρξε μετά τον αποκλεισμό
«Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχει η απογοήτευση. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό τον τίτλο».

Για τους πολλούς νέους παίκτες
«Έχει αλλάξει η ομάδα, έπρεπε να γίνουν και κάποιες αλλαγές. Είναι λογικό να χρειάζεται κάποιο χρόνο η ομάδα. Από την άλλη, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε άμεσα αποτελέσματα».

Τι έκρινε σήμερα το ματς
«Είχαμε καλή επιθετική λειτουργία, καταφέραμε να χτυπήσουμε εκεί που έπρεπε, δυστυχώς είχαμε ολιγωρία και ο αντίπαλος μπήκε χωρίς λόγο στο ματς ξανά. Είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και ελπίζω να μην μας συνοδεύσουν στη συνέχεια. Θα δούμε τώρα την ομάδα μας, να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει».

bet365Ομόνοια για Πρωτάθλημα και 100 ευρώ bonus εγγραφής