Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να πατάνε στο γήπεδο σαν ΟΜΟΝΟΙΑ

Να πατάνε στο γήπεδο σαν ΟΜΟΝΟΙΑ

sak_4787


Λένε συχνά οι προπονητές, πως η αυτοπεποίθηση είναι το ίδιο σημαντική με την ποιότητα και την τακτική. Πράγματι η ψυχολογία και ο τρόπος που προσεγγίζεις το παιχνίδι, παίζει μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση ενός σκορ. Και ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδοσφαιριστές να μασάνε σίδερα, να πατάνε στο γήπεδο σαν ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το έχουμε γράψει και το πιστεύουμε: Το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μπόλικη ποιότητα καθώς και εμπειρία (έχουμε τονίσει πάντως πως θα νιώθαμε πιο άνετα με άλλο ένα αμυντικό χαφ). Μέσω των πολλών οικονομικών προβλημάτων, του μπόλικου δράματος κάθε μεταγραφική περίοδο και της γενικότερης πίεσης λόγω των επιτυχιών των αντιπάλων, εκείνο που λείπει είναι η αυτοπεποίθηση, η επιθετικότητα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να προφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού, να βρει την ηρεμία του, να δουλέψει, να κτίσει στην αυτοπεποίθηση του. Η “φοβισμένη” εικόνα που παρουσίασε με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν σε κάποιο βαθμό αποτέλεσμα της συντηρητικής τακτικής. Ήταν όμως και αποτέλεσμα της έλλειψης αυτοπεποίθησης. Κανείς δεν έδειχνε διάθεση να αναλάβει πρωτοβουλία, κανείς δεν προσπάθησε να επιβληθεί. Τέτοιες εικόνες, απαγορεύεται να επαναληφθούν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, με το έτσι θέλω και οι ποδοσφαιριστές της να κόβουν το τσαμπουκά του αντιπάλου από το πρώτο λεπτό.