Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτο ματς, πρώτη καταγγελία

Πρώτο ματς, πρώτη καταγγελία

sak_4911


Άρχισαν από νωρίς τα όργανα. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Τσαγγάρης και ο παρατηρητής παραπέμπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στη δικαστική για ρίξη αντικειμένων προς τον Μάριο Παναγή. Παράλληλα, θα καταγγελθεί και ο τημ μάνατζερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αποβολή του. Τα κοράκια της ΚΟΠ δείχνουν από νωρίς τις προθέσεις τους. Πρώτα ήταν η απαράδεκτη διαιτησία του Τσαγγάρη και τώρα η καταγγελία που ο ίδιος ο Μάριος Παναγή προκάλεσε, χωρίς να την δικαιολογούμε. Την ίδια ώρα, λαμβάνουμε e-mails από φίλους που διαμαρτύρονται για τη στάση συγκεκριμένων ΜΜΕ για το θέμα.

Τον απέβαλε για την ταινία στις κάλτσες!

Ο Ζοάο Άλβες ήταν έτοιμος να περάσει στον αγώνα, όταν ο τέταρτος διαιτητής είδε κάτι στις…κάλτσες του που δεν του άρεσε! Να πας να την βγάλεις είπε στον Ζοάο, με αποτέλεσμα η αλλαγή να καθυστερήσει. Ο τημ μάνατζερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν μπροστά στο συμβάν, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί η πιο κάτω στιχομυθία όπως μας την μετέφεραν άτομα που ήταν κοντά (Κ=Καβαλιέρης, Π=Παναγή):

Κ: “Μα γιατί; Όλοι οι άλλοι που πέρασαν αλλαγή το ίδιο πράγμα είχαν στις κάλτσες”.

Π: “Είπα θα τις αλλάξει”.

Κ: “Μα αφού σου λέω πως και οι άλλοι που μπήκαν τα ίδια είχαν”

Π:”Έτσι είσαι; Θα περάσεις έξω”.

Αμέσως κάλεσε το Τσαγγάρη που απέβαλε τον Καβαλιέρη λόγω καλτσών και άρχισε ο αναβρασμός. Πραγματικά προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μπαίνει στο μυαλό του Παναγή όταν βάζει στολή διαιτητή. Τον έχουμε πετύχει και εκτός γηπέδου και ουδέποτε συμπεριφέρθηκε έτσι. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που υπό την ιδιότητα του διαιτητή δημιουργεί τέτοια θέματα. Η καταγγελία δεν θα γινόταν ποτέ, αν δεν δρούσε με αυτό τον τρόπο.

Κάνε παιχνίδι με τις καλύτερες αποδόσεις | BONUS 100€

e-mails αναγνωστών για τη στάση συγκεκριμένων ΜΜΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε emails φίλων που διαμαρτύρονται για τη στάση κάποιων ΜΜΕ. Αυτή τη φορά όμως είναι πάρα πολλά και δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε. Την ίδια στιγμή, ούτε να ανοίξουμε κόντρες με οποιονδήποτε θέλουμε, για αυτό δεν θα αναφέρουμε ονόματα. Ο κάθε ένας δικαιούται να έχει άποψη.

Το πρώτο μέσο λοιπόν, θεώρησε ορθό να μας πει ότι και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία (!!!!!!!), για κάποια λάθη στον πειθαρχικό τομέα (!!!!!!!!). Το δεύτερο, μιλάει για ανατροπή του Ρούι Μιγκέλ στο πέναλτι της ΑΕΛ (!!!!!!!) ενώ δεν κάνει καμία αναφορά στο σπρώξιμο του Κωνσταντίνου στον Αλαμπί στο πρώτο γκολ.

Φίλοι δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Μπορείτε όμως να τους στείλετε e-mails μέσω των οποίων εκφράζετε τα παράπονα σας. Την ίδια στιγμή, εσείς επιλέγετε τι θα διαβάσετε και από ποιον.

bet365Ομόνοια για Πρωτάθλημα και 100 ευρώ bonus εγγραφής