Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρεις σκόρερ στο ρόστερ

Τρεις σκόρερ στο ρόστερ

sak_5018


Μετά την απόκτηση του Σκέμπρι, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει πλέον στο ρόστερ της τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν καλή σχέση με τα δίκτυα.
Ο Μαλτέζος, ήταν δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας την περίοδο 2010/11 με 16 τέρματα. Πρώτος σκόρερ την ίδια χρονιά ο Αντρέ Άλβες που είχε πετύχει 25, ενώ έχει κι άλλες παραγωγικές χρονιές στο βιογραφικό του! Στο ρόστερ είναι επίσης και ο Φρέντι, που ήταν πέρσι πρώτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Εντάξει, ο Αντρέ Σκέμπρι δεν είναι αυτό που λέμε κλασσικός επιθετικός που θα σου εγγυηθεί 15 γκολ τη σαιζόν. Άλλωστε δεν προορίζεται για αυτό το σκοπό, περισσότερο στα άκρα θα τον δούμε όπως διαμορφώνεται το ρόστερ. Το γεγονός όμως ότι γενικά φαίνεται πως σκοράρει, είναι ενθαρρυντικό. Γιατί τις τελευταίες χρονιές (ειδικά πέρσι) σε κάποια σημεία του πρωταθλήματος μας είχε στοιχίσει η δυστοκία των μεσοεπιθετικών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιότητα μπροστά, αφού πέραν των τριών που αναφέραμε, είναι και οι 3 Κύπριοι ακραίοι, Αβραάμ, Χριστοφή, Εφραίμ που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το θέμα είναι φυσικά πως θα αξιοποιηθούν αυτοί οι παίκτες. Θεωρούμε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ ταιριάζει επιθετική φιλοσοφία και αυτό περιμένουμε να δούμε και στο γήπεδο.