Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρχισε επαφές με επιχειρηματίες ο Μυλωνάς

Άρχισε επαφές με επιχειρηματίες ο Μυλωνάς

milonas2


Επαφές με ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ επιχειρηματίες ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Στέλιος Μυλωνάς. Σκοπός ασφαλώς των επαφών είναι για να εμπλακούν είτε άμεσα, είτε υπό τη μορφή χορηγίας στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρίσκονται ασφαλώς σε μεταβατικό στάδιο.

 

Αρκετοί από αυτούς τους επιχειρηματίες, είχαν προσεγγιστεί και στο παρελθόν, αλλά για διάφορους λόγους δεν ήθελαν να μπουν στα βαθιά. Η παραίτηση του Μιλτιάδη Νεοφύτου όμως, σε συνδιασμό με τις επικείμενες αλλαγές που θα έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλαξαν τα δεδομένα και δεν αποκλείεται οι επαφές του κ. Μυλωνά να αποφέρουν καρπούς.

 

Ασφαλώς πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, πως οι όποιοι οικονομικά δυνατοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μπουν στην ομάδα, δεν πρόκειται να βγάλουν 13 εκατομμύρια από τη τσέπη τους, άλλωστε τίθεται και θέμα αν μπορούν, απλά θα συνεισφέρουν και αυτοί στις τρέχουσες υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να μείνουμε όλοι κοντά στην ομάδα, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, είτε αγοράζοντας εισιτήρια για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια (βλέπε ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ) είτε μέσω του σχεδίου “Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνω παρών”. Ακόμα πιο σημαντικό όμως, είναι να επέλθουν καταστατικές αλλαγές στο σωματείο, για να δίνονται κίνητρα στον κόσμο να μείνει κοντά σε βάθος χρόνου και να μην έχει ανάγκη επιφανείς επιχειρηματίες για να αντεπεξέλθει καθώς και να δοθούν σαφές εξηγήσεις στο κόσμο για το χρέος.