Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκδίδουν εισιτήρια με ΑΕΚ!

Εκδίδουν εισιτήρια με ΑΕΚ!

makario


Μια πολύ καλή ιδέα τέθηκε επί τάπητος στην χθεσινή συνεδρία του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει πρόθεση να υλοποιηθεί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προτίθεται να εκδώσει 22900 εισιτήρια (χωρητικότητα του Γ.Σ.Π.) για τον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της ΑΕΚ, που ως γνωστόν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Τα εισιτήρια, δεν θα διατίθενται ασφαλώς στην κανονική τους τιμή, αλλά προς 5 Ευρώ.

 

Με την επίδειξη του εισιτηρίου, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με άλλους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σε γιγαντοοθόνες που θα στηθούν σε προκαθορισμένο χώρο, που θα διαμορφωθεί κατάλληλα. Πρόθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να “κλείσει” για το βράδυ εκείνο το Μακάριο Στάδιο και φιλοδοξία της να γεμίσει την αγωνιστικό χώρο με ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, που θα δουν παρέα τον αγώνα!

 

Θεωρούμε πως η ιδέα είναι πολύ καλή, αφού θα δώσει μια μικρή οικονομική ανάσα στο σωματείο, το οποίο θα έχει όφελος, παρά την “κεκλεισμένων των θυρών” τιμωρία. Μάλιστα, κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να γίνεται και σε εκτός έδρας παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για παράδειγμα είναι δεκάδες τα emails που λαμβάνουμε από φίλους, που κάνουν ξεκάθαρο πως ο κόσμος πρέπει να απέχει από το Δασάκι για τον αγώνα με την Άχνα. Αυτοί οι οπαδοί που θέλουν να απέχουν από τα εκτός, θα μπορούσαν να βοηθούν την ΟΜΟΝΟΙΑ με τέτοιες συγκεντρώσεις. Με βάση το καταστατικό της ΚΟΠ η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να οργανώσει κάτι τέτοιο, τίποτα όμως δεν σταματά τα οργανωμένα σύνολα από το να το πράξουν και να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ έσοδα κάθε εβδομάδα!