Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενημερώνεται ο κόσμος για τα σχέδια της Διοίκησης

Ενημερώνεται ο κόσμος για τα σχέδια της Διοίκησης

omonoiadiaskeps


Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Δ.Σ. της ομάδας μας και εκδόθηκε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου. Σε αυτή δεν γίνεται αναφορά ούτε για εταιρία αλλά και ούτε για εκστρατεία για εγγραφή μελών! Αυτό που αναφέρεται είναι πως θα ξεκινήσει εκστρατεία «ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ» η οποία θα αναλυθεί την ερχόμενη Τετάρτη σε ανοικτή συγκέντρωση σε χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Είναι θετικό που η διοίκηση θέλει να συζητήσει με τον κόσμο, να τον ενημερώσει και να ζητήσει την άποψη του πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, όμως θεωρούμε πως αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό.

 

Η ανακοίνωση:

Στην σημερινή του συνεδρία το Δ.Σ. ασχολήθηκε κύρια με την οικονομική κατάσταση του σωματείου. Οι αρμόδιες επιτροπές ενημέρωσαν το σώμα για τις άμεσες οικονομικές ανάγκες του σωματείου ενώ ανέπτυξαν το σχεδιασμό που έχει καταρτιστεί για αντιμετώπιση της κατάστασης με ειδική έμφαση στην εκστρατεία «ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ». Τα μέλη εξέφρασαν τις απόψεις τους και έγινε εκτενής και επικοδομητική συζήτηση.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα προβλήματα και τις άμεσες πιεστικές οικονομικές ανάγκες που αντιμετωπίζει το σωματείο. Για αυτό το σκοπό ανακοινώνει ανοικτή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη, σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Στην συγκέντρωση θα γίνει πλήρης ανάλυση της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης, θα επεξηγηθούν οι σχεδιασμοί του Δ.Σ. για αντιμετώπιση των άμεσων οικονομικών αναγκών, ενώ θα αρχίσει επίσημα η εκστρατεία «ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ».

Το Δ.Σ. καλεί το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να διατηρήσει τη ψυχραιμία του και να δείξει υπομονή. Το σωματείο αντιμετωπίζει οξύτατα οικονομικά προβλήματα και η αποφασιστική συνδρομή του κόσμου είναι απαραίτητη. Το ΔΣ εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι με την ενεργό συμμετοχή του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ θα μπορέσει το σωματείο μας να διαχειριστεί την κατάσταση και να εξέλθει με επιτυχία από αυτή τη δύσκολη συγκυρία.