Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διαδικασία για την εκστρατεία

Η διαδικασία για την εκστρατεία

0img_3816


Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ομάδας μας οι λεπτομέρειες για την εκστρατεία ενίσχυσης του συλλόγου:

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σωματείο μας, το διοικητικό συμβούλιο έχει αποφασίσει όπως εξαγγείλει εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης για κάλυψη άμεσων υποχρεώσεων, με πιο βασικό άξονα τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Η εκστρατεία απευθύνεται σε όλα τα μέλη, οπαδούς και φίλους του σωματείου. Ο κάθε Ομονοιάτης καλείται να συνεισφέρει οικονομικά και να γίνει ενεργό μέλος στην εκστρατεία, κάτω από το σύνθημα «ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ». Ουσιαστικά χρειάζεται η συμπλήρωση ενός εγγράφου, μέσω του οποίου ο κάθε Ομονοιάτης θα εξουσιοδοτεί μία εκ των πέντε τραπεζών – στις οποίες έχουν ανοιχτεί λογαριασμοί για τους σκοπούς της εκστρατείας και τις οποίες αναφέρουμε πιο κάτω – για να μεταφέρει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (ελάχιστη μηνιαία εισφορά €20) από τον δικό του τραπεζικό λογαριασμό, σ’ αυτόν της εκστρατείας, για περίοδο 24 μηνών.

Επίσης, για καλύτερη οργάνωση από πλευράς σωματείου, καλούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο να συμπληρώνει και το έντυπο επικοινωνίας, που επίσης παραθέτουμε πιο κάτω.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Υποβολή Τραπεζικής Εντολής
Ο κάθε Ομονοιάτης που θέλει να γίνει μέλος σ’ αυτήν την προσπάθεια, μπορεί να το πράξει με την υποβολή τραπεζικής εντολής.

To σχετικό έντυπο τραπεζικής εντολής μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να προμηθευτεί, από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, από τα γραφεία του σωματείου και από τους κατά τόπους πρεσβευτές της εκστρατείας (τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα).

Το έντυπο τραπεζικής εντολής ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να το αποστείλει στην τράπεζα της δικής του επιλογής. Επίσης, υπάρχει η επιλογή να παραδώσει/αποστείλει το έγγραφο στα γραφεία του σωματείου (φάξ: 22817563, email: [email protected]) ή να το παραδώσει/αποστείλει σε κάποιο από τους πρεσβευτές της εκστρατείας.

Κατάθεση Μέσω Τραπεζικού Εμβάσματος
Πέραν από την επιλογή της τραπεζικής εντολής, οι φίλοι της Ομόνοιας που θέλουν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μπορούν να το πράξουν και με απλό τραπεζικό έμβασμα. Όσοι επιλέξουν αυτή τη μέθοδο, θα πρέπει μία φορά το μήνα να καταθέτουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, σε ένα εκ των πέντε τραπεζικών λογαριασμών που έχουν δημιουργηθεί για τους σκοπούς της εκστρατείας.

Συμπλήρωση Έντυπου Επικοινωνίας
Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης της εκστρατείας, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώνουν και το έντυπο επικοινωνίας, το οποίο θα πρέπει να αποστείλουν στο σωματείο (τα στοιχεία – φαξ, τηλέφωνο, email – αναγράφονται στο συγκεκριμένο έγγραφο).

(Η συμπλήρωση αυτού του εγγράφου θα μπορεί να γίνει σύντομα και on-line, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου.)

Το έντυπο επικοινωνίας μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, να το προμηθευτεί από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, από τα γραφεία του σωματείου και από τους κατά τόπους πρεσβευτές της εκστρατείας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΝΤΥΠΑ
Πιο κάτω παραθέτουμε τα απαραίτητα έντυπα που πρέπει να συμπληρωθούν, για τους σκοπούς της εκστρατείας «ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ».

Έντυπο επικοινωνίας
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Έντυπο επικοινωνίας
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Έντυπο επικοινωνίας
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Έντυπο επικοινωνίας
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ