Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ώρα σου ΛΑΕ

Η ώρα σου ΛΑΕ

synelefsi


Τόσο καιρό γράφαμε πως τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο για τη δημιουργία εταιρείας οποιασδήποτε μορφής, είναι αρνητικά. Αναφέραμε μάλιστα το γεγονός, σαν λόγο από μόνο του για να εξεταστούν άλλες προτάσεις, αφού οποιαδήποτε προσπάθεια και να ξεκινήσει, πρέπει να έχει την πλήρη στήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να πει την άποψη του την Τετάρτη. Ας αντιληφθούμε όλοι ότι την Τετάρτη πρέπει να γίνει μια παραγωγική συζήτηση που να έχει αποτελέσματα.

 

Έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι πολλά τα e-mails που δεχόμαστε, ενώ προφανώς η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και νούμερο 1 θέμα συζήτησης σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια. Τώρα όσοι έχουν άποψη για το θέμα μπορούν να την παραθέσουν, όσοι δεν έχουν ακόμα πειστεί για κάποιο από τα πλάνα, ίσως να ακούσουν κάτι που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το πιο σημαντικό όμως, είναι να πάρει η διοίκηση τα μηνύματα για να προχωρήσει με ένα πλάνο το οποίο θα αγκαλιαστεί. Και το ξεναλέμε, η εταιρία οποιασδήποτε μορφής δεν δείχνει να έχει αυτή τη στιγμή την προοπτική. Δεν κρίνουμε ασφαλώς το πλάνο, γιατί δεν γνωρίζουμε καλά καλά τι είναι. Κρίνουμε όμως τις αντιδράσεις του κόσμου και μια σημαντική μερίδα του είναι αποφασισμένη ακόμα και να την πολεμήσει. Την Τετάρτη φυσικά θα ξέρουμε πιο ξεκάθαρα.

 

Σε αυτό το σημείο και μια διευκρίνηση. Έχουμε 6 Σεπτεμβρίου και όπως φαίνεται απόφαση για το πλάνο δεν θα έχουμε για άλλη μια τουλάχιστον βδομάδα. Το συμβούλιο οφείλει να φροντίσει τον κόσμο τι προνοεί το κάθε σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι. Αυτή τη στιγμή επικρατεί πλήρης άγνοια στις τάξεις του κόσμου και αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά από τη στιγμή που μια μερίδα του (τα μέλη) θα κληθούν να ψηφίσουν και αν αποδέχονται το όποιο πλάνο!